Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jason aldean Songtekst: old boots, new dirt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jason aldean - old boots, new dirt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old boots, new dirt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jason aldean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jason aldean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old boots, new dirt .

Origineel

[Verse 1] A cup of coffee from a waitress I ain't ever met She asked, "Are you just passing through" I smiled and said, "I don't know yet" I walked around the town square Down the street to where I met the preacher and the old courthouse man Yeah, nothing helps you start again like [Chorus] Old boots, new dirt, no reminders I've got a feeling this town will get me over her You've been through what I've been through, man Nothing feels better than old boots, new dirt [Verse 2] There's a thousand faces that I ain't seen before The only history that I can see is from the Civil War It's good for me to look around (look around) Go down roads she ain't been down (ain't been down) No memories of our used to be's set me free [Chorus] Old boots, new dirt, no reminders I've got a feeling this town will get me over her You've been through what I've been through, man Nothing feels better than old boots, new dirt Ooh, old boots, new dirt, one step closer Yeah, I think I'm gonna like it here, yeah You've been through what I've been through, man Nothing feels better than Nothing helps you start again like old boots (old boots), new dirt (new dirt) Old boots (old boots), new dirt (new dirt) Ooh, old boots and new dirt

 

Vertaling

[Verse 1] Een kop koffie van een serveerster die ik nog nooit ontmoet heb. Ze vroeg, "Ben je op doorreis" Ik glimlachte en zei, "Ik weet het nog niet" Ik liep rond het stadsplein Door de straat naar waar ik de predikant en de oude gerechtsgebouw man ontmoette. Yeah, nothing helps you start again like [refrein] Old boots, new dirt, no reminders Ik heb het gevoel dat deze stad me over haar heen zal helpen Jij hebt meegemaakt wat ik heb meegemaakt, man Niets voelt beter dan oude laarzen, nieuw vuil [Verse 2] Er zijn duizend gezichten die ik nog nooit gezien heb De enige geschiedenis die ik kan zien is van de Burgeroorlog It's good for me to look around (kijk rond) Go down roads she ain't been down (ain't been down) Geen herinneringen aan vroeger maken me vrij [refrein] Old boots, new dirt, no reminders I've got a feeling this town will get me over her Jij hebt meegemaakt wat ik heb meegemaakt, man Niets voelt beter dan oude laarzen, nieuwe aarde Ooh, oude laarzen, nieuwe aarde, een stap dichterbij Ja, ik denk dat ik het hier leuk ga vinden, ja You've been through what I've been through, man Niets voelt beter dan Niets helpt je om opnieuw te beginnen zoals oude laarzen, nieuwe aarde. Old boots (oude laarzen), new dirt (nieuwe aarde) Ooh, old boots and new dirt