Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jason derulo Songtekst: in my head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jason derulo - in my head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jason derulo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jason derulo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my head .

Origineel

Everybodys looking for love. Oh. Oh.. Ain't that the reason you're at this club. Oh. Oh.. You ain't gonna find a dance with him. No. Oh.. Got a better solution for you girl. Oh. Oh.. Just stay with me now. Say the word and we'll go.. I'll be your teacher. I'll show you the ropes.. You'll see a side of love you've never known.. I can see it going down, going down.. In my head, I see you all over me.. In my head, you fulfill my fantasy.. You'll be screaming no.. In my head, it's going down.. In my head, it's going down.. In my head. Yeah. In my head. Oh yeah.. Some dudes know all the right things to say.. When it comes down to it, it's just a game.. Instead of talking let me demonstrate. Yeah.. Get down to business let's skip foreplay.. Just leave with me now. Say the word and we'll go.. I'll be your teacher. I'll show you the ropes.. You'll see a side of love you've never known.. I can see it going down, going down.. In my head, I see you all over me.. In my head, you fulfill my fantasy.. You'll be screaming no.. In my head, it's going down.. In my head, it's going down.. In my head.. Break it down. Ay-oh. Come on. Ay-oh. Ay-oh.. You singing to me baby in my head right now. Ay-oh.. Ay-oh. Come on.. She'll be screaming out when it all goes down.. Just leave with me now. Say the word and we'll go.. We can go.. I'll be your teacher. I'll show you the ropes.. You'll see a side of love you've never known.. I can see it going down, going down.. In my head, I see you all over me.. In my head, you fulfill my fantasy.. You'll be screaming no.. In my head, it's going down.. In my head, it's going down.. In my head, I see you all over me.. In my head, you fulfill my fantasy.. You'll be screaming more.. In my head, it's going down.. In my head, it's going down.. In my head.

 

Vertaling

Iedereen is op zoek naar liefde. Oh. Oh. Is dat niet de reden waarom je in deze club bent. Oh. Oh... Je gaat geen dans met hem vinden. Nee. Oh... Ik heb een betere oplossing voor je meisje. Oh. Oh... Blijf nu gewoon bij me. Zeg het woord en we gaan.. Ik zal je leraar zijn. Ik zal je de kneepjes van het vak laten zien. Je zult een kant van de liefde zien die je nog nooit hebt gekend... Ik zie het naar beneden gaan, naar beneden gaan... In mijn hoofd, zie ik je helemaal over me heen... In mijn hoofd, vervul jij mijn fantasie... Je schreeuwt nee. In mijn hoofd, gaat het naar beneden... In mijn hoofd, het gaat naar beneden... In mijn hoofd. Ja. In mijn hoofd. Oh ja. Sommige gasten weten de juiste dingen te zeggen... Als het erop aankomt, is het gewoon een spel... In plaats van praten, laat me het demonstreren. Ja, ter zake. Laten we het voorspel overslaan. Ga nu maar met mij mee. Zeg het woord en we gaan. Ik zal je leraar zijn. Ik zal je de kneepjes van het vak laten zien. Je zult een kant van de liefde zien die je nog nooit gekend hebt. Ik zie het naar beneden gaan, naar beneden gaan... In mijn hoofd, zie ik je helemaal over me heen... In mijn hoofd, vervul jij mijn fantasie... Je schreeuwt nee. In mijn hoofd, gaat het naar beneden... In mijn hoofd, het gaat naar beneden... In mijn hoofd... Breek het af. Ay-oh. Kom op. Ay-oh. Ay-oh... Je zingt voor mij baby in mijn hoofd op dit moment. Ay-oh.. Ay-oh. Kom op... Ze zal het uitschreeuwen als het allemaal voorbij is. Ga nu gewoon met me mee. Zeg het woord en we gaan. We kunnen gaan. Ik zal je leraar zijn. Ik zal je de kneepjes van het vak laten zien. Je zult een kant van de liefde zien die je nooit gekend hebt... Ik zie het naar beneden gaan, naar beneden gaan... In mijn hoofd, zie ik je helemaal over me heen... In mijn hoofd, vervul jij mijn fantasie... Je schreeuwt nee. In mijn hoofd, gaat het naar beneden... In mijn hoofd, het gaat naar beneden... In mijn hoofd, zie ik je helemaal over me... In mijn hoofd, vervul jij mijn fantasie... Je zult meer schreeuwen... In mijn hoofd, gaat het naar beneden... In mijn hoofd, het gaat naar beneden... In mijn hoofd.