Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jaula das gostosudas Songtekst: a poderosa chegou (jaula)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jaula das gostosudas - a poderosa chegou (jaula) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a poderosa chegou (jaula)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jaula das gostosudas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jaula das gostosudas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a poderosa chegou (jaula) .

Origineel

Eu não quero me envolver mas vou fazer por prazer. Só pra tu ficar assim quatro correndo atrás de mim. Eu vou te dominar. I fazer você pirar. Sei que eu tenho esse poder de mandar em vc. A poderosa chegou só pra te matar de desejo. Te deixa tarado sem nem dar um beijo. Eu vou fazer você comer na minha mão. Quando eu te domar não vai ter perdão. A poderosa chegou só pra te matar de desejo. Te deixa tarado sem nem dar um beijo. Eu vou fazer você comer na minha mão. Quando eu te domar não vai ter perdão

 

Vertaling

Ik wil me er niet mee bemoeien, maar ik doe het voor mijn plezier. Alleen al voor jou om zo vier achter me aan te rennen. Ik zal je domineren. Ik maak je gek. Ik weet dat ik de macht heb om je te bevelen. De machtigen kwamen alleen om je te doden met verlangen. Ik zal je laten flippen zonder zelfs maar een kus. Ik zal je in mijn hand laten eten. Als ik je tem, zul je geen vergeving krijgen. De machtigen kwamen alleen om je te doden met verlangen. Je geil maken zonder zelfs maar een kus. Ik ga je mijn hand laten opeten. Als ik je tem, zal er geen vergeving zijn