Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jax Jones Songtekst: You Dont Know Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jax Jones - You Dont Know Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Dont Know Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jax Jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jax Jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Dont Know Me .

Origineel

you think you know me, but you don't know me. you think you own me, but you can't control me. You look at me, and there's just one thing that you see so listen to me. Listen to me. You push me back, i'l push you back. Harder, Harder. You scream at me, i'l scream at you. Louder l l l l louder I'm dangerous, i'm warning you, but you not afraid of me, and i can't convince you that you don't know me. You think you cat me, but you don't get me. You think you want me, but you don't know what you're getting into. There's so much mor to me than what you think you see. So listen to me. Just listen to me. You push me back, i'l push you back. Harder, harder You scream at me, i'l scream at you.Louder l l l l louder. I'm dangerous, i'm warning you, but you not afraid of me. and I can't convince you. That you don't know me. And the longer that you stay The ice is melting. And the pain in feels oke, it feels oke ihee. Heeey. You push me back, i'l push you back. You scream at me, i'l scream at you. Louder, louder, louder, louder, louder, louder, louder, loudeer. You push me back, i'l push you back. Harder, harder You scream at me, i'l scream at you. Louder l l l l louder. I'm dangerous, im warning you. But you not afraid of me. And I can't convince you. But I don't have to, I think you know me.

 

Vertaling

je denkt dat je kent me, maar jij niet kennen mij. je denkt dat je me zelf, maar je kunt niet controle me. Je kijkt naar me, en er is maar een ding dat je ziet dus luister naar me. Luister naar me. Je duwt me terug, duw je I'l terug. Harder harder. Je schreeuwen tegen me, I'l schreeuwen naar je. Louder llll luider Ik ben gevaarlijk, ik waarschuw je, maar je niet bang voor me, en ik kan u niet overtuigen dat je kent me niet. Je denkt dat je kat me, maar jij niet get me. Je denkt dat je me wilt, maar je weet niet wat je krijgt in. Er is zo veel mor voor mij dan wat je denkt te zien. Dus luister naar me. Luister maar eens naar me. Je duwt me terug, duw je I'l terug. Harder harder Je schreeuwen tegen me, I'l schreeuwen you.Louder llll luider. Ik ben gevaarlijk, ik waarschuw je, maar je niet bang voor me. en ik kan u niet overtuigen. Dat je kent me niet. En hoe langer je blijft Het ijs smelt. En de pijn in voelt Oke, het voelt oke ihee. Heeey. Je duwt me terug, duw je I'l terug. Je schreeuwen tegen me, I'l schreeuwen naar je. Luider, luider, luider, luider, luider, luider, luider, loudeer. Je duwt me terug, duw je I'l terug. Harder harder Je schreeuwen tegen me, I'l schreeuwen naar je. Luider llll luider. Ik ben gevaarlijk, im waarschuw je. Maar je niet bang voor me. En ik kan je niet overtuigen. Maar ik heb niet, Ik denk dat je het me weten.