Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jay rock Songtekst: love my momma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jay rock - love my momma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love my momma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jay rock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jay rock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love my momma .

Origineel

[Intro] I'll always love my momma She's my favorite girl (Only get one) [Verse 1] Brought me in this world, first person I saw After the doctors, the nurses wiped me off Your touch so soft, I could feel the warmth of your heart through the cloth Just like that we hit it off, love at first sight No Shakespeare in here, it's real, it's sincere Mother dear, my all Man, I can talk about it all day Walked me school for ten years, no car Toys for christmas, wonder how, no job Corn on a cob, hot meals every night Talk about when I played with hot wheels every night Motivation, she gave me inspiration To be what I wanted, she told me be patient Your day is coming, the teachers didn't believe in me My momma said the world needed me And that's why [Hook] I'll always love my momma She's my favorite girl (And that's why) I'll always love my momma She's my favorite girl (My momma said the world needed me, and that's why) [Verse 2] And that's Mary Lee Williams, my momma, my momma I love my momma, put that on my momma March 31st, my birth She gave me life, Johnny McKenzie III Word. Kept clothes on my back Kept shoes on my feet Kept food on the table for me and my brother to eat My brother didn't have a daddy, my daddy gone All we have is each other, and momma's love is forever And it will never die Momma, real respected, holy savior, sanctified, well protected She prays for me daily, I'm still her baby If I get crazy, momma, she tames me Momma knows best, momma don't rest Till I'm in safe and sound, it's safe to say That momma hold me down, till her dying day, I promise I'll make her proud Real talk! [Hook] [Verse 3] [?] (who there?) Momma When you're locked up in jail (who there?) Momma Got no place to go (who there?) Momma Yeah Momma, yeah Momma Nobody on your side (who there?) Momma If you need a shoulder to cry (who there?) Momma When it's all said and done (who there?) Momma [Outro] Love my momma, my momma, my favorite girl Love my momma, my momma brought me in this world Love my momma, my momma, my favorite girl Love my momma more than anything else in the world (x3)

 

Vertaling

[Intro] Ik zal altijd van mijn mama houden She's my favourite girl (Only get one) [Verse 1] Bracht me in deze wereld, de eerste persoon die ik zag After the doctors, the nurses wiped me off Je aanraking zo zacht, ik kon de warmte van je hart voelen door de doek heen Just like that we hit it off, love at first sight Geen Shakespeare hier, het is echt, het is oprecht Moeder lief, mijn alles Man, ik kan er de hele dag over praten Liep me school voor tien jaar, geen auto Speelgoed voor Kerstmis, ik vraag me af hoe, geen baan Maïs op een kolf, warme maaltijden elke avond Praten over toen ik speelde met hete wielen elke nacht Motivatie, ze gaf me inspiratie Om te zijn wat ik wilde, ze vertelde me geduldig te zijn Je dag komt nog wel, de leraren geloofden niet in me Mijn moeder zei dat de wereld me nodig had En dat is waarom [Hook] I'll always love my momma She's my favourite girl (And that's why) I'll always love my momma She's my favourite girl (Mijn moeder zei dat de wereld me nodig had, en dat is waarom) [Verse 2] And that's Mary Lee Williams, my momma, my momma I love my momma, put that on my momma 31 maart, mijn geboorte She gave me life, Johnny McKenzie III Word. Kledij op mijn rug Hield schoenen aan mijn voeten Hield eten op tafel voor mij en mijn broer om te eten My brother didn't have a daddy, my daddy gone Alles wat we hebben is elkaar, en mama's liefde is voor altijd And it will never die Mamma, echt gerespecteerd, heilige verlosser, geheiligd, goed beschermd Ze bidt dagelijks voor me, ik ben nog steeds haar baby Als ik gek word, temt mamma, mij Mamma weet het het beste, mamma rust niet Till I'm in safe and sound, it's safe to say Dat mamma me vasthoudt, tot haar sterfdag, Ik beloof dat ik haar trots zal maken Echte praatjes! [Hook] [Verse 3] [?] (wie is daar?) Mamma When you're locked up in jail (wie is daar?) Momma Got no place to go (wie is daar?) Momma Yeah Momma, yeah Momma Niemand aan jouw kant (wie is daar?) Mamma If you need a shoulder to cry (wie is daar?) Momma When it's all said and done (wie is daar?) Momma [Outro] Hou van mijn mama, mijn mama, mijn favoriete meisje Hou van mijn mama, mijn mama bracht me op deze wereld Hou van mijn mama, mijn mama, mijn lievelingsmeisje Love my momma more than anything else in the world (x3)