Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jay sean Songtekst: love like this (eternity)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jay sean - love like this (eternity) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love like this (eternity)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jay sean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jay sean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love like this (eternity) .

Origineel

I never thought I'd see a love like this (like this). A love like this. A love like this. Yeahhh. Lately, I've been thinking about. How you changed me. I'm not even playing around. But that ain't me. That ain't me now. Girl why's this happening. Never looking back again. Baby you don't need to change. Cause you make me wanna give you my last name. And even though we have our highs and lows. Girl if theres one thing I know. I will love you eternally. For eternity. They'll never break us down. I will love you eternally. For eternity. And I'll always be around. And I never thought I'd find a love like this (like this). Never thought I'd find a love like this. And I'm so glad I got a love like this. Got a love, got a love, got a love.. Thats why I love you for you,. You, you, you, you, you, you.. Thats why I love you for you,. You, you, you, you, you, you.. They say that we've been moving too fast. And you say baby tell me more 'bout your past. That ain't me, that ain't me now. They be confusing me, ima keep it true to you. Baby you don't need to change. Cause you make me wanna give you my last name. And even though we have our highs and lows. Girl if theres one thing I know. I will love you eternally. For eternity. They'll never break us down. I will love you eternally. For eternity. And I'll always be around. And I never thought I'd find a love like this (like this). Never thought I'd find a love like this. And I'm so glad I got a love like this. Got a love, got a love, got a love.. Thats why I love you for you,. You, you, you, you, you, you.. Thats why I love you for you,. You, you, you, you, you, you.. Said if your with the one you love tonight let me here you say. Oh-ho (oh-ho). Said if your with the one you love tonight let me here you say. Oh-ho (oh-ho). And if you can't be with the one you love,. Then just try and love the one you with. Say oh-ho (oh-ho). Say yeah (yeahhh). I will love you eternally. For eternity. They'll never break us down. I will love you eternally. For eternity. And I'll always be around. And I never thought I'd find a love like this (like this). Never thought I'd find a love like this. And I'm so glad I got a love like this. Got a love, got a love, got a love.. Thats why I love you for you,. You, you, you, you, you, you.. Thats why I love you for you,. You, you, you, you, you, you.. Ju.BP

 

Vertaling

Ik had nooit gedacht dat ik een liefde als deze zou zien. Een liefde als deze. Een liefde als deze. Yeahhh. De laatste tijd, heb ik nagedacht over. Hoe je me veranderd hebt. Ik ben niet eens aan het spelen. Maar dat ben ik niet. Dat ben ik nu niet. Meisje, waarom gebeurt dit. Ik kijk nooit meer achterom. Baby, je hoeft niet te veranderen. Want jij maakt dat ik je mijn achternaam wil geven. En ook al hebben we onze hoogte- en dieptepunten. Meisje, als er één ding is dat ik weet. Ik zal eeuwig van je houden. Tot in de eeuwigheid. Ze zullen ons nooit uit elkaar halen. Ik zal eeuwig van je houden. Tot in de eeuwigheid. En ik zal er altijd zijn. En ik had nooit gedacht dat ik een liefde als deze zou vinden. Nooit gedacht dat ik een liefde als deze zou vinden. En ik ben zo blij dat ik een liefde als deze heb. Heb een liefde, heb een liefde, heb een liefde... Dat is waarom ik van je hou, voor jou. Jij, jij, jij, jij, jij, jij... Dat is waarom ik van je hou voor jou. Jij, jij, jij, jij, jij, jij... Ze zeggen dat we te snel zijn gegaan. En jij zegt, schatje, vertel me meer over je verleden. Dat ben ik niet, dat ben ik nu niet. Ze verwarren me, ik blijf trouw aan jou. Baby, je hoeft niet te veranderen. Want jij zorgt ervoor dat ik je mijn achternaam wil geven. En ook al hebben we onze hoogte- en dieptepunten. Meisje, als er één ding is dat ik weet. Ik zal eeuwig van je houden. Tot in de eeuwigheid. Ze zullen ons nooit uit elkaar halen. Ik zal eeuwig van je houden. Tot in de eeuwigheid. En ik zal er altijd zijn. En ik had nooit gedacht dat ik een liefde als deze zou vinden. Nooit gedacht dat ik een liefde als deze zou vinden. En ik ben zo blij dat ik een liefde als deze heb. Heb een liefde, heb een liefde, heb een liefde... Dat is waarom ik van je hou, voor jou. Jij, jij, jij, jij, jij, jij... Dat is waarom ik van je hou voor jou. Jij, jij, jij, jij, jij, jij... Als je vanavond met degene bent van wie je houdt, laat me je dan horen zeggen. Oh-ho (oh-ho). Said if you with the one you love tonight let me here you say. Oh-ho (oh-ho). En als je niet bij degene kunt zijn van wie je houdt,. probeer dan gewoon degene lief te hebben waar je bij bent. Zeg oh-ho (oh-ho). Zeg ja (yeahhh). Ik zal eeuwig van je houden. Voor eeuwig. Ze zullen ons nooit afbreken. Ik zal eeuwig van je houden. Tot in de eeuwigheid. En ik zal er altijd zijn. En ik had nooit gedacht dat ik een liefde als deze zou vinden. Nooit gedacht dat ik een liefde als deze zou vinden. En ik ben zo blij dat ik een liefde als deze heb. Heb een liefde, heb een liefde, heb een liefde... Dat is waarom ik van je hou, voor jou. Jij, jij, jij, jij, jij, jij... Dat is waarom ik van je hou voor jou. Jij, jij, jij, jij, jij, jij... Ju.BP