Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jaydayoungan Songtekst: body bags

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jaydayoungan - body bags ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van body bags? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jaydayoungan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jaydayoungan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals body bags .

Origineel

[Verse] I been stayin' out the way, I got so much shit on my plate They been askin', "Where is Jay?" I think it's time that I escape And I know these niggas too fake, and I know that they two-faced No, I can't fault them, that shit what happened too fake I don't wanna face, so I can relate and this shit crazy, this shit crazy I got my job, a baby with my baby, she drive me crazy And this shit crazy as the lean that I'm sippin' got me lazy And I go through so much pain, that's the reason that I'm faded And they want me to stop, want me to flop, want me to quit And I came up from the block, runnin' from cops in the bricks And now since I'm on top, what I got, I cherish it I done seen and did a lot, but I won't gossip 'bout that shit They got blood all on that money, blood all on my fingertips Crazy how fame and the money could broke off relationships But when you run out of money, that's when they all disappear They gon' start actin' funny and talk 'bout you when you ain't there Been through this shit before, so I know They changed on me but that ain't right, though (That ain't right, though) Walked in with every chain, now that's a light show Hopped in a foreign just so I could ride slow Don't talk to me right now Tell all you pussy-ass niggas, "Pipe down" Tell all these goofy-ass bitches, "You a clown" Tryna ride my wave, fuck around and drown I'm high as a bitch, I'm all in the clouds On my way to the top, so I can't look down I was broke as a bitch, but look at me now This shit is a blessing, I came from the ground Forever I'm silent, I won't make a sound If you a fuck nigga, you can't come around I remember them days I was sellin' them pounds I was stuck in the trap tryna get off an ounce If I'm hungry, I'm puttin' your face to the ground I gotta go get it, no waitin' around My time ain't next, we takin' it now Can't run from my problems, I'm facin' 'em now I told all them bitches, "Stop calling my phone" I all them niggas, "Bitch, leave me alone" If he see us pressin', I'm callin' Jerome They know I go extra, they know what I'm on Slangin' that metal, my nigga, lil' chrome You talkin' shit, we aim at your dome Catch your ass lackin' when you comin' home Catch your ass lackin' when you comin' home [Chorus] Body bags for all my opps and all the bodies drop Body bags for all my opps and all the bodies drop Body bags for all my opps, we make their hearts stop Body bags for all my opps, we make their hearts stop Body bags for all my opps and all the bodies drop Body bags for all my opps and all the bodies drop Body bags for all my opps, we make their hearts stop Body bags for all my opps, we make their hearts stop

 

Vertaling

[Verse] Ik blijf uit de weg, Ik heb zoveel shit op mijn bord Ze vragen, "Waar is Jay?"Ik denk dat het tijd is dat ik ontsnap. En ik weet dat deze nikkers te nep zijn, en ik weet dat ze twee gezichten hebben. Nee, ik kan het ze niet kwalijk nemen, die shit wat er gebeurd is te nep Ik wil niet geconfronteerd worden, dus ik kan me verhouden en deze shit is gek, deze shit is gek Ik heb mijn baan, een baby met mijn baby, ze maakt me gek And this shit crazy as the lean that I'm sippin' got me lazy En ik ga door zo veel pijn, dat is de reden dat ik ben vervaagd And they want me to stop, want me to flop, want me to quit And I came up from the block, runnin' from cops in the bricks En nu ik aan de top sta, wat ik heb, koester ik. Ik heb veel gezien en gedaan, maar ik zal niet roddelen over die shit Ze hebben allemaal bloed op dat geld, bloed op mijn vingertoppen Gek hoe roem en geld relaties kunnen verbreken Maar als je zonder geld komt te zitten, dan verdwijnen ze allemaal Ze gaan grappig doen en over je praten als je er niet bent. Ik heb dit eerder meegemaakt, dus ik weet het. Ze zijn van me veranderd, maar dat is niet goed. Liep binnen met elke ketting, nu dat is een lichtshow Ik sprong in een vreemde, zodat ik langzaam kon rijden. Don't talk to me right now Zeg tegen al jullie mietjes, "Hou je mond" Zeg tegen al die idiote wijven, "Jij bent een clown" Probeer op mijn golf te rijden, neuk rond en verdrink Ik ben zo high als een teef, Ik ben helemaal in de wolken Op weg naar de top, dus ik kan niet naar beneden kijken Ik was zo blut als een hoer, maar kijk nu eens naar me Deze shit is een zegen, ik kwam van de grond Voor altijd ben ik stil, ik zal geen geluid maken Als je een klote neger bent, kun je niet meer komen Ik herinner me de dagen dat ik die ponden verkocht Ik zat vast in de val en probeerde er een ons af te krijgen Als ik honger heb, zet ik je gezicht op de grond Ik moet het gaan halen, niet wachten Mijn tijd is niet de volgende, we nemen het nu. Ik kan niet weglopen van mijn problemen, ik ga ze nu onder ogen zien Ik zei tegen al die teven, "Stop met bellen naar mijn telefoon" Ik zei tegen al die niggas, "Bitch, laat me met rust" Als hij ons ziet drukken, bel ik Jerome Ze weten dat ik extra ga, ze weten wat ik gebruik Slangin' that metal, my nigga, lil' chrome You talkin' shit, we aim at your dome Vang je reet als je thuiskomt Vang je reet als je thuiskomt [Chorus] Lijkzakken voor al mijn opps en alle lichamen vallen Bodybags voor al mijn opps en alle lichamen vallen Bodybags voor al mijn opps, we make their hearts stop Lijkzakken voor al mijn tegenstanders, we laten hun harten stoppen Lijkzakken voor al mijn opps en alle lichamen vallen Lijkzakken voor al mijn opps en alle lichamen vallen Lijkzakken voor al mijn tegenstanders, we laten hun harten stoppen Lijkzakken voor al mijn opps, we laten hun harten stoppen