Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jaydayoungan Songtekst: crying out for help

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jaydayoungan - crying out for help ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crying out for help? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jaydayoungan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jaydayoungan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crying out for help .

Origineel

[Intro] Roddy Beats (Roddy Beats) The Heroes Oh, oh Oh, oh Oh, oh [Chorus] I ain't got nobody but myself (Oh-oh) They left me cryin' out for help (Oh-oh) No, I ain't got nobody else (Oh-oh, oh-oh) [Verse 1] Had to learn to play the cards that I was dealt I went hard and I got scarred for doin' right when shit went left Big AR rip up your car, let's go to war, don't cry for help We in charge, them some lil' boys, they don't sling raw, they never step I don't know who there for me Don't know how much more left in me Got steppers who go step for me But had a snake right left of me Remember nights that I ain't eat Stomach hurt, my shit was weak But now I do this shit with ease Might run a check up in my sleep (All in my sleep, like, oh-oh) I stand on what I believe Live by respect, that's what I need Can't give me that, won't let you breathe Them pussy boys try to squash beef But you know me, I don't cop pleas Tryna make opps drop to they knees You better now sleaze, bitch, you gon' bleed And that's on me, big 23 [Chorus] I ain't got nobody but myself (Oh-oh) They left me cryin' out for help (Oh-oh) No, I ain't got nobody else (Oh-oh, oh-oh) [Verse 2] Can't get no sleep, I'm still up, four in the mornin' Got my Glock up in my hand, bitch, I ain't playin', I'm like a warden Catchin' bad, bitch, I be strapped out on the stage while I'm performin' If you reach, get put to sleep, my niggas squeeze without no warnin' Catch me solo with a .44, I don't really need a army Bitch, we really in that field, damn near like a drill when we get borin' They been askin' me bout shit I cannot speak on, so I'm ignorin' Bitch, keep trippin', watch me finger-fuck the Glizzy like it's horny (Like it's horny) Came to conclusion I don't really need nobody but myself Ain't do shit for me, but I was there for them when they need help Caught a right there by the left, the Glock was right there by the belt Don't try to step and lose your breath, bitch, you gon' melt and bleed to death, who the best now? [Chorus] I ain't got nobody but myself (Oh-oh) They left me cryin' out for help (Oh-oh) No, I ain't got nobody else (Oh-oh, oh-oh)

 

Vertaling

[Intro] Roddy Beats (Roddy Beats) De Helden Oh, oh Oh, oh Oh, oh [refrein] I ain't got nobody but myself (Oh-oh) They left me cryin' out for help No, I ain't got nobody else [Verse 1] Had to learn to play the cards that I was dealt I went hard and I got scarred for doin' right when shit went left Big AR verscheurt je auto, laten we ten strijde trekken, roep niet om hulp Wij hebben de leiding, zij zijn kleine jongens, zij gooien geen rauw, zij stappen nooit Ik weet niet wie er voor me is Don't know how much more left in me Got steppers who go step for me But had a snake right left of me Remember nights that I ain't eat Maag deed pijn, mijn shit was zwak Maar nu doe ik deze shit met gemak Ik zou een check up kunnen doen in mijn slaap. I stand on what I believe Leven door respect, dat is wat ik nodig heb Kan me dat niet geven, zal je niet laten ademen Die mietjes proberen rundvlees te verpletteren Maar je kent me, ik doe niet mee aan pleidooien Proberen opps op hun knieën te laten vallen Je kunt beter nu sleaze, bitch, je gaat bloeden En dat is mijn schuld, big 23 [Chorus] I ain't got nobody but myself (Oh-oh) They left me cryin' out for help (Oh-oh) No, I ain't got nobody else (Oh-oh, oh-oh) [Verse 2] Can't get no sleep, I'm still up, four in the mornin' Got my Glock up in my hand, bitch, I ain't playin', I'm like a warden Ik vang slecht, bitch. Ik ben vastgebonden op het podium terwijl ik optreed. Als je erbij komt, ga je slapen, mijn niggas knijpen zonder waarschuwing Betrap me alleen met een .44, ik heb niet echt een leger nodig Bitch, we zijn echt in dat veld, verdomme bijna als een boor als we vervelen Ze vragen me over dingen waar ik niets over kan zeggen, dus ik negeer ze. Bitch, blijf trippen, kijk hoe ik de Glizzy vinger-neuk alsof hij geil is. Came to conclusion I don't really need nobody but myself Ze doen niets voor mij, maar ik was er voor hen als ze hulp nodig hadden. Ving een rechtse daar bij de linkse, de Glock was daar bij de riem Probeer niet te stappen en je adem te verliezen, trut, je gaat smelten en doodbloeden, wie is nu de beste? [Chorus] I ain't got nobody but myself (Oh-oh) They left me cryin' out for help (Oh-oh) No, I ain't got nobody else (Oh-oh, oh-oh)