Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jaydayoungan Songtekst: no play zone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jaydayoungan - no play zone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no play zone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jaydayoungan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jaydayoungan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no play zone .

Origineel

[Intro] MrBlackOnDaTrack This ain't no play zone, we keep the K on These seven six-twos break bones and leave ya face gone [Chorus] No play zone, we keep the K on These 7.62's break bones and leave ya face gone Want me dead, I told em wait on, that shit gon' take long Leave 'em on the bed he lay on, watch what you say wrong, uh I been MIA, bitch, don't come look for me No fuck shit in my way, that shit the same for me Ride around, do the dash, shooters behind me We gon' pull up on the play, bitch I got the Glock in my reach [Verse 1] .308, .357, yeah Glock-19, yeah, that's too many weapons Walk down on that boy I turn his shit straight to spaghetti We bringin' out them toys, it's time to see who really steppin' They want Jay gone, I told 'em wait on I ain't the one you finna play on, clip got the tape on Slidin' like we got some skates on, the rifle yay long Tell them pussy niggas hate on, just don't come play wrong He got a big mouth, let's bring them sticks out One of you niggas gon' get picked off, you or the big dog Can't find him, we outside his house, we rob ya bitch out 30 Bandz will blow yo' shit off, I let my wrist talk [Chorus] No play zone, we keep the K on These 7.62's break bones and leave ya face gone Want me dead, I told em wait on, that shit gon' take long Leave 'em on the bed he lay on, watch what you say wrong, uh I been MIA, bitch, don't come look for me No fuck shit in my way, that shit the same for me Ride around, do the dash, shooters behind me We gon' pull up on the play, bitch I got the Glock in my reach

 

Vertaling

[Intro] MrBlackOnDaTrack Dit is geen speelzone, we houden de K op These seven six-twos break bones and leave ya face gone [Chorus] No play zone, we keep the K on Deze 7.62's breken botten en laten je gezicht achter Willen me dood, Ik zei wacht even, die shit gaat lang duren Leave 'em on the bed he lay on, watch what you say wrong, uh Ik ben vermist, trut, kom me niet zoeken Geen klotezooi in mijn weg, dat is hetzelfde voor mij Rij rond, doe het streepje, schutters achter me We gaan het spel spelen, bitch ik heb de Glock binnen mijn bereik [Verse 1] .308, .357, yeah Glock-19, ja, dat zijn te veel wapens Walk down on that boy I turn his shit straight to spaghetti We halen het speelgoed tevoorschijn, het is tijd om te zien wie er echt stapt Ze willen Jay weg hebben, ik zei dat ze moesten wachten. Ik ben niet degene die je wilt bespelen, clip heeft de tape aan Slidin' like we got some skates on, the rifle yay long Zeg tegen die kutnegers dat ze je niet mogen, maar dat ze niet verkeerd moeten spelen. Hij heeft een grote mond, laten we de stokken naar buiten brengen Een van jullie nikkers wordt gepakt, jij of de grote hond We kunnen hem niet vinden, we zijn buiten zijn huis, we beroven je teef 30 Bandz blaast je stront eraf, Ik laat mijn pols praten [Chorus] No play zone, we keep the K on Deze 7.62's breken botten en laten je gezicht weg Ze willen me dood, ik zei ze te wachten, dat duurt lang Leave 'em on the bed he lay on, watch what you say wrong, uh Ik ben vermist, trut, kom me niet zoeken Geen klotezooi in mijn weg, dat is hetzelfde voor mij Rij rond, doe het streepje, schutters achter me We gaan het spel spelen, bitch ik heb de Glock binnen mijn bereik