Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jaydayoungan Songtekst: nobody safe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jaydayoungan - nobody safe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody safe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jaydayoungan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jaydayoungan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody safe .

Origineel

[Intro] Ayy, Trel The Heroes [Verse] Been thinkin' to myself, like why the fuck they hate on me? When I ain't around, they talkin' down, they gon' try to play on me That pussy boy think I'm lackin', must not know it stay on me Fifty plus another fifty, that's what this bitch take on it They wake the city up and drop, I told them bitches wait on it Catch him in his grandmom house and put that fuckin' K on him And it ain't no coppin' out, so, bitch, you better pray on it Funerals and t-shirts with your fucking face on it Can't get no peace since they been watching my move I really been stressing from all the shit I go through They wasn't accepting my calls, what the fuck I do to you? Eyes closed, I seen loud jackets me in the room Nobody but me, myself, and who? Fuck trust, can't put my trust in him or you You don't trust me so why the fuck should I trust you? You don't love me so why the fuck should I love you? And all that shit was fake that you had told me And all that shit I hate, the truth is what you showed me And better yet, the only way I did fuck with you Is from the shit that you told me (Damn) Oh-woah, hurt to my soul Oh-woah, my life felt froze Oh-woah, I really don't know Oh-woah, I'm losing control My body aching, I'm getting tired of this shit I'm tired of waiting, I'm getting tired of this shit I wanna wake up, but I'm so tired of this shit And all love do is hurt, I wanna smile from this shit Oh-woah, I'm tryna rise from this shit Oh-woah, they tryna pull me down from this shit Oh-woah, they think I stayed from 'round all this shit Oh-woah-woah Oh-woah, I can't be found in this bitch They lookin' for me, bitch, I'm way up off the ground in this bitch You fuck with me, then it's up, it's goin' down in this bitch You fuck with me, then it's stuck, you goin' down in this bitch Oh-woah, bitch, you a clown and I know it And I got them bands in my account, I ain't gotta show it I used to walk around with fifty bands and they couldn't ignore it Through all the stress, I'm still blessed, that's why I'm thanking the Lord Bitch, we clutchin' on them cutters, swing this bitch like a sword Since he fat mouthin' on Insta', I'ma step on that boy We gon' hop out with some big shit that'll shut down your car 23, bitch, we gon' creep, we all ready for war, ayy I ain't got no time to play All my niggas clutchin' on them fuckin' K's You move wrong, and I swear to God we spray At your door, we gon' kill your ass today Ain't nobody safe Nigga, fuck that, you ain't safe, bitch Draco, I bang I'm in love 'cause she'll face it Two clips with tape That's full of lead, this bitch erase, bitch It's a cold game That's why we ride around with eight years

 

Vertaling

[Intro] Ayy, Trel De Helden [Verse] Been thinkin' to myself, like why the fuck they hate on me? Als ik er niet ben, praten ze neer, ze proberen me te bespelen Die kutjongen denkt dat ik tekort kom, moet niet weten dat het bij mij blijft Vijftig plus nog eens vijftig, dat is wat deze teef er van neemt Ze maken de stad wakker en laten vallen, ik zei dat ze erop moesten wachten Pak hem in zijn grootmoeders huis en geef hem die K En het is geen uitweg, dus, bitch, je kunt er beter voor bidden. Begrafenissen en t-shirts met je gezicht erop. Ik kan geen rust krijgen sinds ze mijn bewegingen in de gaten houden. Ik ben echt gestrest door al die shit die ik heb meegemaakt. Ze namen mijn telefoontjes niet aan, wat heb ik je verdomme aangedaan? Ogen dicht, ik zag luide jassen in de kamer. Niemand behalve ik, mezelf, en wie? Fuck vertrouwen, kan mijn vertrouwen niet in hem of jou leggen. Je vertrouwt mij niet dus waarom zou ik jou vertrouwen? Je houdt niet van me, dus waarom zou ik van je houden? En al die shit was nep wat je me had verteld En al die shit die ik haat, de waarheid is wat je me liet zien En beter nog, de enige manier waarop ik met je geneukt heb Is van de shit die je me vertelde (Damn) Oh-woah, pijn aan mijn ziel Oh-woah, mijn leven voelde bevroren Oh-woah, ik weet het echt niet Oh-woah, ik verlies de controle Mijn lichaam doet pijn, ik word moe van deze shit Ik ben moe van het wachten, Ik ben moe van deze shit Ik wil wakker worden, maar ik ben zo moe van deze shit En alles wat liefde doet is pijn, ik wil glimlachen van deze shit Oh-woah, ik probeer op te staan uit deze shit Oh-woah, ze proberen me uit deze shit te trekken Oh-woah, ze denken dat ik van al deze shit ben weggebleven Oh-woah-woah Oh-woah, ik kan niet gevonden worden in deze bitch Ze zoeken me, bitch, Ik ben ver van de grond in deze bitch You fuck with me, then it's up, it's goin' down in this bitch You fuck with me, then it's stuck, you goin' down in this bitch Oh-woah, bitch, je bent een clown en ik weet het En ik heb die bands op mijn rekening, ik hoef het niet te laten zien Ik liep rond met vijftig bandjes en ze konden het niet negeren Door alle stress, ben ik nog steeds gezegend, dat is waarom ik de Heer dank Bitch, we clutchin' on them cutters, swing this bitch like a sword Omdat hij een grote mond heeft op Insta, ga ik op die jongen staan We gaan eruit springen met wat grote shit dat je auto zal stilleggen 23, bitch, we gaan kruipen, we zijn allemaal klaar voor oorlog, ayy I ain't got no time to play All my niggas clutchin' on them fuckin' K's Je beweegt verkeerd, en ik zweer bij God dat we spuiten Aan je deur, we gaan je vandaag vermoorden. Niemand is veilig. Neger, fuck dat, je bent niet veilig, trut Draco, ik knal Ik ben verliefd, want ze zal het onder ogen zien Twee clips met tape That's full of lead, this bitch erase, bitch It's a cold game That's why we ride around with eight years