Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jaydayoungan Songtekst: up with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jaydayoungan - up with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jaydayoungan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jaydayoungan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up with me .

Origineel

[Intro - JayDaYoungan] (DrumDummie make the beat so you know this bitch retarded) (DrumDummie) Fuck talking, you know how I'm comin', bitch go with your move Play the wrong way and you gon' lose You know what's up with me Yeah, yeah You know what's up with me [Chorus - JayDaYoungan] Fuck talkin' you know how I'm comin’, bitch go with your move Play the wrong way and you gon’ lose You know what’s up with me, fuck around and you gon’ make the news Ain’t no slidin’, bitch I’m divin’ like a pool You know what’s up with me Show me how you steppin’ you ain’t thuggin’ It ain’t nothin’ for my youngan’ to come flush ya’ You know what’s up with me (Yeah, yeah) You know what’s up with me (Yeah, yeah) You know what’s up with me [Verse 1 - JayDaYoungan] Youngan bitch I been about my business Make me down him 7 digits he gon’ pull up in that rental Smash you and whoever with ‘em, keep your bitch up in your ceiling ‘Cuz if you do bitch we gon’ clap her with these pistols Try me bitch the heater stay attached like it’s December Shooter, call him Peyton Manning, ‘cuz he angry when he send ‘em Got a nine with a dick my pistol match you and my gender Claimin’ how you gon’ get at me, I be laughin’ at you niggas You know how I’m comin’, I go with my move, fuck around and you gon’ make the news (make the news) Play the wrong way and you gon’ lose (you gon’ lose) When it’s up, bitch I’m divin’ like a pool (like a pool) [Chorus - JayDaYoungan] Fuck talkin' you know how I'm comin’, bitch go with your move Play the wrong way and you gon’ lose You know what’s up with me, fuck around and you gon’ make the news Ain’t no slidin’, bitch I’m divin’ like a pool You know what’s up with me Show me how you steppin’ you ain’t thuggin’ It ain’t nothing for my youngan’ to come flush ya’ You know what’s up with me (Yeah, yeah) You know what’s up with me (Yeah, yeah) You know what’s up with me [Verse 2 - YoungBoy Never Broke Again] (Youngboy) It’s up with me, when there’s beef there’s no discussion Give a fuck ‘bout how you comin’, nigga knowin’ that I’m thuggin’ Don’t move without it on me, ain’t wit’ that gang then fuck ‘em Nigga get up out his body, I’mma make lil Ben touch ‘im Behind this shit, boy it get hectic Got some young niggas that’s ready, nigga play and we gon’ stretch him We strapped up with them Glocks, I want a nigga for to test me I’m posted on that block bitch if you want to get at me (gang) I told [?] I ain’t playin’, back-to-back droppin’ them bands Pull up where them boys record, you don’t see ‘em Fuck this bread He said this, he said what? You know I don’t give a damn 38 baby I’m out that north, you know we catch ‘im we gon’ slay ‘im Bitch [Chorus - JayDaYoungan] Fuck talkin' you know how I'm comin’, bitch go with your move Play the wrong way and you gon’ lose You know what’s up with me, fuck around and you gon’ make the news Ain’t no slidin’, bitch I’m divin’ like a pool You know what’s up with me Show me how you steppin’ you ain’t thuggin’ It ain’t nothin’ for my youngan’ to come flush ya’ You know what’s up with me (Yeah, yeah) You know what’s up with me (Yeah, yeah) You know what’s up with me

 

Vertaling

[Intro - JayDaYoungan] (DrumDummie maakt de beat zodat je weet dat deze bitch achterlijk is) (DrumDummie) Fuck praten, je weet hoe ik kom, bitch ga met je zet Speel op de verkeerde manier en je gaat verliezen Je weet wat er met me aan de hand is Yeah, yeah Je weet wat er met me aan de hand is [Refrein - JayDaYoungan] Fuck talkin' you know how I'm comein', bitch go with your move Speel op de verkeerde manier en je gaat verliezen Je weet wat er met mij aan de hand is, fuck around en je gaat het nieuws halen Ik ga niet glijden, trut ik speel als een zwembad Je weet wat er met me aan de hand is Laat me zien hoe je stapt, je bent niet thuggin' Het is niet niks voor mijn jongste om je te komen flushen Je weet wat er met mij aan de hand is (Yeah, yeah) Je weet wat er met me aan de hand is. Ja, ja. You know what's up with me [Verse 1 - JayDaYoungan] Youngan bitch ik ben met mijn zaken bezig. Laat me hem 7 cijfers geven, hij komt in die huurauto. Smash you and whoever with 'em, keep your bitch up in your ceiling Want als je dat doet, klappen we haar met deze pistolen. Probeer me teef, de verwarming blijft aan alsof het december is. Shooter, noem hem Peyton Manning, want hij is boos als hij ze stuurt. Got a nine with a dick my pistol match you and my gender Claimin' how you gon'get at me, I be laughin' at you niggas Je weet hoe ik kom, ik ga met mijn beweging, neuk rond en je gaat het nieuws halen (het nieuws halen) Speel op de verkeerde manier en je gaat verliezen (you gon'll lose) When it's up, bitch I'm divin' like a pool (als een zwembad) [Refrein - JayDaYoungan] Fuck talkin' you know how I'm comein', bitch go with your move Speel op de verkeerde manier en je gaat verliezen Je weet wat er met mij aan de hand is, fuck around en je gaat het nieuws halen Ik ga niet glijden, trut ik speel als een zwembad Je weet wat er met me aan de hand is Laat me zien hoe je stapt, je bent niet thuggin Het is niet niks voor mijn jongste om je te komen flushen You know what's up with me (Yeah, yeah) Je weet wat er met me aan de hand is. Ja, ja. You know what's up with me [Verse 2 - YoungBoy Never Broke Again] (Youngboy) It's up with me, when there's beef there's no discussion Give a fuck 'bout how you comin', nigga knowin' that I'm thuggin' Beweeg niet zonder het op mij, is niet met die bende dan fuck 'em Nigga staat op uit zijn lichaam, ik zorg ervoor dat lil Ben hem aanraakt Achter deze shit, jongen het wordt hectisch Ik heb wat jonge negers die klaar zijn, nigga speelt en we gaan hem stretchen We hebben die Glocks bij ons, ik wil een neger om me te testen Ik ben in de buurt als je me wilt pakken (bende) Ik zei dat ik niet speelde, back-to-back droppin' them bands Pull up where them boys record, you don't see 'em Rot op met dit brood. Hij zei dit, hij zei wat? Je weet dat het me geen reet kan schelen. 38 baby, ik ben in het noorden, je weet dat als we hem vangen, we hem gaan afslachten. Bitch [Chorus - JayDaYoungan] Fuck talkin' you know how I'm comein', bitch go with your move Speel op de verkeerde manier en je gaat verliezen Je weet wat er met mij aan de hand is, fuck around en je gaat het nieuws halen Ik ga niet glijden, trut ik speel als een zwembad Je weet wat er met me aan de hand is Laat me zien hoe je stapt, je bent niet thuggin' Het is niet niks voor mijn jongste om je te komen flushen Je weet wat er met mij aan de hand is (Yeah, yeah) Je weet wat er met me aan de hand is. Ja, ja. You know what's up with me