Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jayne Songtekst: retratos na parede (part. nalva aguiar)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jayne - retratos na parede (part. nalva aguiar) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van retratos na parede (part. nalva aguiar)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals retratos na parede (part. nalva aguiar) .

Origineel

(Jayne). Minha amiga me responda!. Eu preciso aprender. Nesse palco iluminado colorido e encantado. Que me deram pra viver. Diga o que e felicidade, e onde e que ela está?. Eu preciso da verdade, fale com sinceridade. Você pode me ensinar. (Nalva Aguiar). Te respondo minha amiga!. Não sei mais do que você. No teatro dessa vida, não há cena repetida. Tudo pode acontecer!. Ser feliz e ter um sonho, ser feliz é ter amor!. Tanta luz em minha volta, tanta gente em minha porta. Veja só o que restou. (Jayne e Nalva). Só retratos na parede, só lembranças para lembrar. Só histórias para contar. E alguns amigos leais. Só retratos na parede, só pedaços de ilusões. Lindos sonhos de amor, coisas que o tempo levou. E que não voltam nunca mais. Solo. (Jayne). Te confesso minha amiga, eu me orgulho em dizer. Que no rastro de uma estrela, tanto esperei pra vê-la. Hoje canto com você!. (Nalva). Obrigada minha amiga, o carinho que me deu. E hoje eu sei que na verdade feliz é quem tem saudade. Quem tem saudade viveu!. (Jayne e Nalva). Só retratos na parede, só lembranças para lembrar. Só historias para contar. E alguns amigos leais. Só retratos na parede, só pedaços de ilusões. Lindos sonhos de amor, coisas que o tempo levou. E que não voltam nunca mais

 

Vertaling

(Jayne). Mijn vriend antwoord mij! Ik moet het leren. Op dit helder verlichte, kleurrijke, betoverde podium Ik heb gekregen om te leven. Vertel me wat geluk is, en waar is het? Ik heb de waarheid nodig, spreek de waarheid. Je kunt het me leren. (Nalva Aguiar). Ik zal je antwoorden, mijn vriend. Ik weet niet meer dan jij. In het theater van dit leven, is er geen herhaling van scène. Alles kan gebeuren. Gelukkig zijn is een droom hebben, gelukkig zijn is liefde hebben! Zoveel licht om me heen, zoveel mensen aan mijn deur. Kijk wat er over is. (Jayne en Nalva). Alleen foto's aan de muur, alleen herinneringen om te onthouden. Gewoon verhalen om te vertellen. En een paar trouwe vrienden. Gewoon plaatjes aan de muur, gewoon stukjes illusie. Mooie dromen van liefde, dingen die de tijd wegnam. En dat komt nooit meer terug. Solo. (Jayne). Ik beken je mijn vriend, ik ben trots om te zeggen. Dat in het kielzog van een ster, ik zo lang heb gewacht om hem te zien. Vandaag zing ik met jou. (Nalva). Dank je mijn vriend, de genegenheid die je me gaf. En vandaag weet ik dat in waarheid, gelukkig is hij die jou mist. Zij die je missen hebben geleefd! (Jayne en Nalva). Alleen foto's aan de muur, alleen herinneringen om te onthouden. Alleen verhalen om te vertellen. En een paar trouwe vrienden. Alleen foto's aan de muur, alleen stukjes illusie. Mooie dromen van liefde, dingen die de tijd wegnam. En dat zal nooit meer terugkomen