Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jazzamor Songtekst: je t’aime (bandoneon mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jazzamor - je t’aime (bandoneon mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van je t’aime (bandoneon mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jazzamor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jazzamor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals je t’aime (bandoneon mix) .

Origineel

Je me promène dans les rues. Paris est gris Les pigeons volent, les enfants rient au sortir de l'école Je pense à toi. Je t'aime, oh je t'aime ... L'amour était si belle si sensuelle ..., Je sens encore ton souffle dans mon cou et sur mes lèvres L'amour me fait trembler ..., oh je t'aime ... Mhh je t'aime, mhh je t'aime, mhh je t'aime, mhh je t'aime ... J'ai mis mon coeur fragile dans tes mains si douces Un jour au mois de mai on s'est aimé Au champs de blé, je t'aime, oh je t'aime ... L'amour était si belle si sensuelle Je sens encore ton souffle dans mon cou et sur mes lèvres ... L'amour me fait trembler ..., oh je t'aime ... Mhh je t'aime, mhh je t'aime, mhh je t'aime, mhh je t'aime ...

 

Vertaling

Ik loop door de straten. Parijs is grijs Duiven vliegen, kinderen lachen na school Ik denk aan jou. Ik hou van je, oh ik hou van je... De liefde was zo mooi zo sensueel..., Ik voel nog steeds je adem in mijn nek en op mijn lippen Liefde doet me beven..., oh ik hou van je... Mhh ik hou van je, mhh ik hou van je, mhh ik hou van je, mhh ik hou van je ... Ik leg mijn breekbare hart in jouw zachte handen Op een dag in mei hielden we van elkaar In het korenveld, ik hou van je, oh ik hou van je... De liefde was zo mooi, zo sensueel Ik voel nog steeds je adem in mijn nek en op mijn lippen... Liefde doet me beven..., oh ik hou van je... Mhh ik hou van je, mhh ik hou van je, mhh ik hou van je, mhh ik hou van je ...