Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Je Broer Songtekst: Kind Van De Duivel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Je Broer - Kind Van De Duivel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Kind Van De Duivel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Je Broer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Je Broer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Kind Van De Duivel .

Origineel

[Hook] Ik ben een kind van de duivel Mama, jij hoeft niet te huilen Feesten, alsof elke dag hier mijn laatste is Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis Ik ben een kind van de duivel Mama, jij hoeft niet te huilen Feesten, alsof elke dag hier mijn laatste is Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis [Verse 1] Ik hoef geen speech Ik hoef geen bloemen Gooi drank en drugs over mijn kist Alles wat ik wou in het leven was dit Fack it [Drop] (Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis) [Hook] Ik ben een kind van de duivel Mama, jij hoeft niet te huilen Feesten, alsof elke dag hier mijn laatste is Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis Ik ben een kind van de duivel Mama, jij hoeft niet te huilen Feesten, alsof elke dag hier mijn laatste is Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis [Verse 2] Ik wil niet dat je daar gaat zitten janken Ik wil tranen van geluk zien Je moet mijn leven vieren Als ik doodga wil ik een standbeeld van mezelf met een lach op mijn gezicht Fack it (fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack, fack) [Drop] (Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis) [Hook] Ik ben een kind van de duivel Mama, jij hoeft niet te huilen Feesten, alsof elke dag hier mijn laatste is Hoop dat je deze draait op mijn begrafenis

 

Vertaling