Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jean Paul Songtekst: Bussy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jean Paul - Bussy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bussy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jean Paul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jean Paul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bussy .

Origineel

Shake that thing Miss Kana Kana Shake that thing Miss Annabella Shake that thing yan Donna Donna Jodi and Rebecca Woman Get busy, Just shake that booty non-stop When the beat drops Just keep swinging it Get jiggy Get crunked up Percolate anything you want to call it Oscillate you hip and don’t take pity Me want fi see you get live ‘pon the riddim when me ride And me lyrics a provide electricity Gal nobody can tell you nuttin’ Can you done know your destiny Yo sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame Its all good girl turn me on ‘Til a early morn’ Let’s get it on Let’s get it on ‘til a early morning Girl it’s all good just turn me on Woman don’t sweat it, don’t get agitate just gwaan rotate Can anything you want you know you must get it From you name a mentuin Don’t ease the tension just run the program gals wan pet it Just have a good time Gal free up unu mind caw nobody can dis you man won‘t let it can You a the number one gal Wave you hand Make them see you wedding band [Chorus] Yo sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame Its all good girl turn me on ‘Til a early morn’ Let’s get it on Let’s get it on ‘til a early morning Girl it’s all good just turn me on Woman Get busy , Just shake that booty non-stop When the beat drops Just keep swinging it Get jiggy Get crunked up Percolate anything you want to call it Oscillate you hip and don’t take pity Me want fi see you get live ‘pon the riddim when me ride And me lyrics a provide electricity Gal nobody can tell you nuttin’ Can you done know your destiny [Chorus] Yo sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame It’s all good girl turn me on ‘til a early morn’ let’s get it on let’s get it on ‘til a early morning girl…it’s all good just turn me on Yo, Shake that thing Miss Kana Kana shake that thing Yo, Annabella shake that thing Miss Donna Donna Yo Miss Jodi yu’r di one and Rebecca shake that thing Yo shake that thing Yo Joanna shake that thing Yo Annabella shake that think Miss Kana Kana [Chorus] Yo sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame Its all good girl turn me on ‘Til a early morn’ Let’s get it on Let’s get it on ‘til a early morning Girl it’s all good just turn me on [x2] Let’s get it on ‘til a early morning Girl it’s all good just turn me on

 

Vertaling

Schud dat ding, Miss Kana Kana Schud dat ding Miss Annabella Schud dat ding yan Donna Donna Jodi en Rebecca Vrouw Maak je druk, Schud die boetie non-stop Als het ritme zakt Blijf gewoon zwaaien Krijg jiggy Get crunked up Percolate alles wat je wilt noemen Oscilleren je heup en wees niet medelijden Ik wil dat je de riddim 'live' krijgt als ik me oprit En ik lyrics een elektriciteit Gal niemand kan je vertellen nuttin ' Kunt u uw bestemming weten Jij sexy dames willen graag met ons In een auto met ons Ze hebben een oorlog tegen ons In een club willen ze flex met ons Om naast ons te komen Die cah breekt met ons Vanaf de dag dat ik geboren heb, ontbrand ik me vlam gal, noem me de naam en het is mij bekend De hele goede meid maakt me aan 'Tot vroege morgen' Laten we het op Laten we het vroeger 's morgens aankomen Meisje, het is alles goed, zet me gewoon aan Vrouw zweet het niet, laat je niet roeren, gewoon gwaan roteren Kan alles wat je wilt dat je weet dat je het moet krijgen Van je naam een ??mentuin Verlaag de spanning niet, loop gewoon het programma Gals, als je het wilt Gewoon een goede tijd Gal vrijgehouden unu gedachten caw niemand kan het jou man zal het niet laten Je bent de nummer een gal Wave je hand Laat ze je trouwband zien [Koor] Jij sexy dames willen graag met ons In een auto met ons Ze hebben een oorlog tegen ons In een club willen ze flex met ons Om naast ons te komen Die cah breekt met ons Vanaf de dag dat ik geboren heb, ontbrand ik me vlam gal, noem me de naam en het is mij bekend De hele goede meid maakt me aan 'Tot vroege morgen' Laten we het op Laten we het vroeger 's morgens aankomen Meisje, het is alles goed, zet me gewoon aan Vrouw Maak je druk, Schud die boetie non-stop Als het ritme zakt Blijf gewoon zwaaien Krijg jiggy Get crunked up Percolate alles wat je wilt noemen Oscilleren je heup en wees niet medelijden Ik wil dat je de riddim 'live' krijgt als ik me oprit En ik lyrics een elektriciteit Gal niemand kan je vertellen nuttin ' Kunt u uw bestemming weten [Koor] Jij sexy dames willen graag met ons In een auto met ons Ze hebben een oorlog tegen ons In een club willen ze flex met ons Om naast ons te komen Die cah breekt met ons Vanaf de dag dat ik geboren heb, ontbrand ik me vlam gal, noem me de naam en het is mij bekend Het is allemaal goed meisje, zet me aan 'Tot een vroege morgen' Laten we het op Laten we het vroeger 's morgens aankomen Meisje ... het is allemaal goed, zet me gewoon aan Yo, schud dat ding Miss Kana Kana schud dat ding Jij, Annabella schud dat ding Miss Donna Donna Juffrouw Jodi, jij bent die en Rebecca schudt dat ding Je schud dat ding Yo Joanna schud dat ding Yo Annabella schudden die denken Miss Kana Kana [Koor] Jij sexy dames willen graag met ons In een auto met ons Ze hebben een oorlog tegen ons In een club willen ze flex met ons Om naast ons te komen Die cah breekt met ons Van de dag die ik geboren heb, ontbrand ik me vlam Gal, noem me de naam en het is mij bekend De hele goede meid maakt me aan 'Tot vroege morgen' Laten we het op Laten we het vroeger 's morgens aankomen Meisje, het is alles goed, zet me gewoon aan [X2] Laten we het vroeger 's morgens aankomen Meisje, het is alles goed, zet me gewoon aan