Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeezy Songtekst: sleep when i die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeezy - sleep when i die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sleep when i die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeezy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeezy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sleep when i die .

Origineel

Lets get on this Rose 72 hours straight Do it like Alpo did it back in 88 Step up in this bitch in an MCM suit 38 snub in my MCM boots Young what you smoking on I call it 6 c-notes Got it on the westside, cost me 6 c-notes Nigga sold it to me so hot call him heatstroke Poured all the powder on the table make a ski slope You looking at me young rich porter and some raybans Bitch I'm finna blow the money trial, this my rain dance I'ma have my name ringing so loud it wake the feds up Tell the DA we on our way, make the beds up I ain't trippin on shit man I sleep when I get down Young your going out tomorrow night, I'm like shit yeah Every night the club be open bitch we in there Tell em all the bottles on me, I broke brick for it [Chorus:] I'ma sleep when I die Sleep, sleep when I die Sleep when I die Sleep, sleep when I die I got vodka in my left, champagne in my right But I do it real big, this could be my last night I'ma sleep when I die Sleep, sleep when I die Sleep when I die Sleep, sleep when I die I'm gon tell y'all something right now I'm too high My name is Snowman bitch I'ma sleep when I die We count money all day, why you think my hands hurt Know I can't serve a nigga that, that my man's work You ain't a four wall on hold thats a kitkat Another nigga want a heinekin that's a six pack Cocaine cowboys business now horses And every now you might catch us in some Porsche's And sellin that soft shit as white as air forces And got that rap button nigga ain't she gorgeous Fall up in the spot, poppin bottles like [?] PJ [?] bitch don't bring me no Cristal Veuve Clicquot Champagne like we won the World Cup Pull up in that champagne thing, fuck the World up What type of hood nigga wearing yellow gold rolex The weight man bitch the whole hood call me Bo flex Either the yellow hand Lamb or the starburst 'rari I'm doing too much for you niggas I'm sorry [Chorus] [Bridge:] Just roll the ball til them folks come get ya But you gotta spend it all cuz you can't take it with ya Just roll the ball til them folks come get ya Yeah I see them boys watching, tell them niggas take a picture Just roll the ball til them folks come get ya But you gotta do it big So when you gone the streets miss ya Just roll the ball til them folks come get ya I ain't never gon sleep cuz I'm trying to get richer [Chorus]

 

Vertaling

Laten we aan de slag gaan, Rose. 72 uur lang. Doe het zoals Alpo het deed in '88. Stap in deze teef in een MCM pak 38 snub in mijn MCM laarzen Young what you smoking on Ik noem het 6 c-notes Ik heb het aan de westkant, het kostte me 6 c-notes Die gast verkocht het me zo heet dat hij een zonnesteek kreeg Ik heb al het poeder op de tafel gegoten en er een skipiste van gemaakt You looking at me young rich porter and some raybans Bitch ik ga het geld uitgeven, dit is mijn regendans Ik laat mijn naam zo luid klinken dat de feds er wakker van worden Vertel de DA dat we onderweg zijn, maak de bedden op I ain't trippin on shit man I sleep when I get down Jongelui, jullie gaan morgenavond uit, ik ben als shit ja Every night the club be open bitch we in there Tell them all the bottles on me, I broke brick for it [Refrein:] Ik ga slapen als ik sterf Slaap, slaap als ik sterf Slaap als ik sterf Slaap, slaap als ik sterf Ik heb wodka in mijn linker, champagne in mijn rechter Maar ik doe het heel groot, dit kan mijn laatste nacht zijn I'ma sleep when I die Slaap, slaap als ik sterf Slaap als ik sterf Slaap, slaap als ik sterf I'm gonna tell y'all right now I'm too high Mijn naam is Snowman bitch, ik ga slapen als ik sterf We tellen de hele dag geld, waarom denk je dat mijn handen pijn doen Ik kan een neger dat niet serveren, dat is het werk van mijn man. Je bent geen vier muur in de wacht, dat is een kitkat Een andere neger wil een heinekin dat is een sixpack Cocaïne cowboys zaken nu paarden En af en toe zie je ons in een Porsche En verkopen die zachte shit zo wit als luchtmacht And got that rap button nigga ain't she gorgeous Fall up in the spot, poppin bottles like [?] PJ [?] bitch don't bring me no Cristal Veuve Clicquot Champagne alsof we de wereldbeker hebben gewonnen. Trek op in dat champagne ding, verneuk de wereld Wat voor soort nigga draagt een geelgouden Rolex? De gewichtige man bitch, de hele buurt noemt me Bo flex Of de gele hand Lamb of de starburst 'rari Ik doe te veel voor jullie niggas, het spijt me. [refrein] [Bridge:] Gooi de bal totdat de mensen je komen halen But you gotta spend it all cuz you can't take it with ya Just roll the ball til them folks come get ya Yeah I see them boys watching, tell them niggas take a picture Just roll the ball til them folks come get ya But you gotta do it big So when you gone the streets miss ya Just roll the ball til them folks come get ya Ik ga nooit slapen, want ik probeer rijker te worden [Chorus]