Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeezy Songtekst: u ain’t perfect

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeezy - u ain’t perfect ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u ain’t perfect? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeezy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeezy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u ain’t perfect .

Origineel

You ain't never had them grams in your fruit of the looms Niggas playin cops and robbers like in the cartoons Your uncle grady never stole all your rocks You never hid 8balls in your socks And you ain't lost mailman and goldmouth And you ain't never had the drug task in your house Yeeeeeaaaaa Road hot had to fall back Lost ten bricks had to crawl back Would gettin to it but thats another episode Start my drought lost a quarter mil on the road The only rapper in the hood where the thugs be So think twice motherfucker fore you judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me You ain't perfect nigga so how the fuck you gon judge me

 

Vertaling

Je hebt nog nooit die grammen in je fruit van de weefgetouwen gehad Niggas playin cops and robbers like in the cartoons Je oom Grady heeft nooit al je stenen gestolen Je hebt nooit 8-ballen in je sokken verstopt En je bent nooit de postbode en goudmond kwijtgeraakt En je hebt nog nooit een drugstaak in je huis gehad Yeeeeeaaaaa Weg hete moest terug vallen Lost ten bricks had to crawl back Would gettin to it but thats another episode Start my drought lost a quarter mil on the road The only rapper in the hood where the thugs be Dus denk twee keer na klootzak voor je me veroordeelt Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen Je bent niet perfect nigga dus hoe de fuck ga je me veroordelen