Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeff beck Songtekst: spanish boots 2004 remastered version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeff beck - spanish boots 2004 remastered version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spanish boots 2004 remastered version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeff beck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeff beck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spanish boots 2004 remastered version .

Origineel

I used to work and take a salary In a hole up near a foundry But it did not take me too long To get my boots on a 'So long' Long Spanish boots on a 'So long' I took a day job in Bethlehem I nearly threw in the towel then But it did not take me too long To get my boots on a 'So long' High Spanish boots on a 'So long' Dig it! I took a Spanish haberdashery Restored with 15th Century tapestry But oh, Mr. Nesbitt got the best of me So I strapped on my boots and said : 'So long' Laced up my high boots and 'So long' Goodbye! I am on a job you see 'Cause my old boots they mean too much to me Leather boots are just a mystery Put on my boots and said : 'So long' High Spanish boots on and 'So long' Put on my boots and said : 'So long' Those old Spanish boots Put on my boots and said : 'So long' High Spanish boots Yeah

 

Vertaling

Ik werkte en nam een salaris In een gat in de buurt van een gieterij Maar het duurde niet lang om mijn laarzen aan te krijgen, 'So long Lange Spaanse laarzen aan, zo lang Ik nam een dagtaak in Bethlehem Ik gooide toen bijna de handdoek in de ring Maar het duurde niet lang Om mijn laarzen aan te trekken op een 'So long Hoge Spaanse laarzen op een 'So long Graaf het! Ik nam een Spaanse fournituren Gerestaureerd met 15e Eeuws wandtapijt Maar oh, Mr. Nesbitt kreeg het beste van me Dus ik trok mijn laarzen aan en zei: 'Tot ziens'. Veters aan mijn hoge laarzen en 'Tot ziens'. Tot ziens. Ik ben bezig met een klus, zie je Want mijn oude laarzen betekenen te veel voor me Leren laarzen zijn gewoon een mysterie Ik trok mijn laarzen aan en zei: 'Tot ziens' Hoge Spaanse laarzen aan en 'So long Trek mijn laarzen aan en zeg: 'So long Die oude Spaanse laarzen Trek mijn laarzen aan en zeg : 'Zo lang' Hoge Spaanse laarzen Ja