Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeff buckley Songtekst: how long will it take

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeff buckley - how long will it take ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how long will it take? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeff buckley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeff buckley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how long will it take .

Origineel

Stood along this lonely track Watching the trains speed along Weep, oh willow weep Let me hear your song So that my soul can be filled with joy My heart and I So alone in the fright I bear, so I asked "How long, how long will it take me to be your man again?" Tell me Mama "Oh How long, how long will it take me to be your man again?" As I try my best not to sigh I still feel the tears on my face I'm hated by you, you're loved by me Though I can't take it, I will try not to break it My heart and I So alone in the fright I bear, so I asked "How long, how long will it take me to be your man again?" Oh tell me now "How long, how long will it take me to be your man again?" As I try my best not to sigh I still feel the tears on my face I'm hated by you, you're loved by me Though I can't take it, I will try not to break it My heart and I So alone in the fright I bear, so I asked "How long, how long will it take me to be your man again?" Tell me sister How long will it take me, will it take me Oh so alone in the fright I bear, so I asked How long will it take me, will it take me to be your man again?" Will it take me to be your man again

 

Vertaling

Stond langs dit eenzame spoor Kijkend naar de treinen die voorbij razen Weep, oh wilg weep Laat me je lied horen Zodat mijn ziel gevuld kan worden met vreugde Mijn hart en ik Zo alleen in de angst die ik draag, dus vroeg ik "Hoelang, hoelang zal het duren voor ik weer jouw man ben?" Vertel me Mama "Oh, hoe lang, hoe lang duurt het voordat ik weer je man ben?" Terwijl ik mijn best doe niet te zuchten voel ik nog steeds de tranen op mijn gezicht Ik haat je, jij houdt van mij Hoewel ik het niet kan verdragen, zal ik proberen het niet te breken Mijn hart en ik Zo alleen in de angst die ik draag, dus vroeg ik "Hoe lang, hoe lang zal het duren voordat ik weer je man ben?" Oh vertel me nu "Hoelang, hoelang duurt het voordat ik weer jouw man ben?" Terwijl ik mijn best doe niet te zuchten voel ik nog steeds de tranen op mijn gezicht Ik word door jou gehaat, jij wordt door mij geliefd Hoewel ik het niet kan verdragen, zal ik proberen het niet te breken Mijn hart en ik Zo alleen in de angst die ik draag, dus vroeg ik "Hoe lang, hoe lang zal het duren voordat ik weer je man ben?" Vertel me zuster Hoe lang zal het duren, zal het duren Oh zo alleen in de angst die ik draag, dus vroeg ik Hoelang duurt het voordat ik weer jouw man ben? Zal het me kosten om weer je man te zijn