Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeff buckley Songtekst: unforgiven (last goodbye)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeff buckley - unforgiven (last goodbye) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unforgiven (last goodbye)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeff buckley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeff buckley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unforgiven (last goodbye) .

Origineel

This is our last goodbye I hate to feel the love between us die But it's over Just hear this and then I'll go You gave me more to live for More than you'll ever know This is our last embrace Must I dream and always see your face Why can't we overcome this wall Baby, maybe it is just because I didn't know you at all Kiss me Please kiss me But kiss me out of desire, babe And not consolation You know it makes me so angry 'Cause I know that in time I'll only make you cry This is our last goodbye Did you say "No, this can't happen to me" And did you rush to your phone to call? Was there a voice unkind in the back of your mind saying "Maybe... you didn't know him at all" You didn't know him at all You didn't know The bells out in the church tower chime Burning clues into this heart of mine Thinking so hard on her soft eyes and the memory Offer signs that it's over It's over

 

Vertaling

Dit is ons laatste afscheid Ik haat het om de liefde tussen ons te voelen sterven Maar het is voorbij. Hoor dit en dan ga ik Je gaf me meer om voor te leven Meer dan je ooit zult weten Dit is onze laatste omhelzing Moet ik dromen en altijd je gezicht zien Waarom kunnen we deze muur niet overwinnen Schatje, misschien is het gewoon omdat ik je helemaal niet ken Kus me. Kus me alsjeblieft Maar kus me uit verlangen, schat En niet uit troost Weet je, het maakt me zo kwaad Want ik weet dat ik je mettertijd Ik je alleen maar aan het huilen zal maken Dit is ons laatste afscheid Zei je "Nee, dit kan mij niet overkomen" En rende je naar je telefoon om te bellen? Was er een onvriendelijk stemmetje in je achterhoofd dat zei "Misschien... kende je hem helemaal niet" Je kende hem helemaal niet. Je wist het niet. De klokken in de kerktoren luiden Aanwijzingen brandend in dit hart van mij. Zo hard denkend aan haar zachte ogen en de herinnering Bied tekens aan dat het voorbij is Het is voorbij.