Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jefferson airplane Songtekst: trial by fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jefferson airplane - trial by fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trial by fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jefferson airplane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jefferson airplane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trial by fire .

Origineel

Gonna move out on the highway, make this moment last Til it closes with the future, blending with the past Rollin' on and doin' fine, what do you think I see? That boney hand comes a beckonin', saying buddy come go with me That engine just ain't strong enough to get you round the turn Lie on your back in the middle of a field, and watch your body burn Don't try to tell me just who I am when you don't know yourself Spend half your time running out on the street With your mind home on a shelf Lookin' at me with your eyes full of fire Like you'd rather be seein' me dead Lying on the floor with a hole in my face And a ten gauge shotgun at my head You can leave me here, but I won't tell Things I know about you and know so well The way you smile at me, try to set me free And keep me wondering what the future will be Rollin' on, won't be long I won't leave here til' I sing this song

 

Vertaling

Gonna move out on the highway, make this moment last Til it closes with the future, blending with the past Rollin' on and doin' fine, what do you think I see? Die magere hand komt wenkend, en zegt vriend ga met me mee Die motor is gewoon niet sterk genoeg om je door de bocht te krijgen Ga op je rug liggen in het midden van een veld, en kijk hoe je lichaam verbrandt Probeer me niet te vertellen wie ik ben als je jezelf niet kent Spendeer de helft van je tijd rennend op straat Met je gedachten thuis op een plank Kijk me aan met je ogen vol vuur Alsof je me liever dood zou zien Liggend op de vloer met een gat in mijn gezicht En een tien kaliber jachtgeweer tegen mijn hoofd Je kunt me hier achterlaten, maar ik zal het niet vertellen Dingen die ik van je weet en zo goed weet De manier waarop je naar me lacht, me probeert te bevrijden En me blijft afvragen wat de toekomst zal zijn Rollin' on, will't be long I won't leave here til' I sing this song