Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeito moleque Songtekst: amor é fato

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeito moleque - amor é fato ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor é fato? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeito moleque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeito moleque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor é fato .

Origineel

Céu azul,noite estrelada,vento no peito. Lua cheia,lindo cenário,clima perfeito. não da mais pra aguentar. Quer saber,hoje é o dia essa é a hora. quer saber,não tem mais jeito, vai ser agora. não da mais pra aguentar. chega de esconder o que eu sinto por você. eu me apaixonei de primeira. Chega de fugir,o amor é fato e não da. pra conter contigo eu quero viver. voar,navegar,ir mais além. te amar sem pensar em mais ninguém. e te dar amor, mergulhar no prazer. e te dar amor, te cobrir de paixão. e te dar amor, bem no fundo do seu coração

 

Vertaling

Blauwe hemel, sterrenhemel, wind in mijn borst. Volle maan, prachtig landschap, perfect weer. Ik kan er niet meer tegen. Weet je, vandaag is de dag, dit is het moment. Weet je, er is geen manier, het gaat nu zijn. Ik kan het niet meer aan. Ik kan niet verbergen wat ik voor je voel. Ik werd verliefd de eerste keer. Ik kan niet weglopen, liefde is een feit en ik kan het niet vasthouden. Ik wil met je leven. Vliegen, varen, verder gaan. Van je houden zonder aan iemand anders te denken. Jou liefde geven, duiken in genot. Jou liefde geven, je bedekken met passie. Jou liefde geven diep in je hart.