Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeito moleque Songtekst: estrela cadente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeito moleque - estrela cadente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estrela cadente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeito moleque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeito moleque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estrela cadente .

Origineel

Eu nunca vi ninguém assim. Sempre que passa por mim. Ilumina tudo a minha volta. E hoje nada mais importa, só você.. Seu olhar tem tanta luz. E um sorriso que traduz. O que é ser feliz no amor. Vou contigo seja onde for. Numa praia deserta. ou num bar em Paris. Pelas ruas da Grécia. ou em Amsterdã. Não importa o lugar. Eu só sei que eu quero estar com você. Minha estrela cadente, meu anjo. Eu só vou ser feliz com você. Tudo é tão diferente eu espero. Viver tudo que eu quis com você. Dia a dia eu aprendo a viver. Com você dia a dia eu aprendo a viver.

 

Vertaling

Ik heb nog nooit zo iemand gezien. Elke keer als hij langs me loopt. Je verlicht alles om me heen. En vandaag is niets anders belangrijk dan jij... Je ogen hebben zoveel licht. En een glimlach die vertaalt. Wat het is om gelukkig te zijn in de liefde. Ik ga met je mee, waar je ook heen gaat. Op een verlaten strand of in een bar in Parijs. Door de straten van Griekenland of Amsterdam. Ongeacht de plaats. Ik weet gewoon dat ik bij jou wil zijn. Mijn vallende ster, mijn engel. Ik zal alleen met jou gelukkig zijn. Alles is zo anders hoop ik. Om alles te beleven wat ik wilde met jou. Dag na dag leer ik te leven. Met jou leer ik dag na dag te leven.