Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeito moleque Songtekst: olha a coincidência

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeito moleque - olha a coincidência ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van olha a coincidência? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeito moleque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeito moleque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals olha a coincidência .

Origineel

Reparei em você olha a coincidência. Gosta da mesma coisa curte o mesmo som. Vou torcer pra ficar. Ao seu lado em qualquer lugar. Te fazer acreditar. Que comigo tudo vai mudar. Te proteger ser teu porto seguro. Bem juntinho sem ter medo do futuro. Sem perceber o tempo passar. Sei que essa é a mulher que vai me acompanhar. Em todas as atividades e viagens. troco o dia pela noite sem reclamar. meus momentos de diversão. descontração. é inspiração que você me dá. meus olhos vão te seguir. onde quer que você vá. só saio daqui. se você chamar

 

Vertaling

Ik heb je gezien. Kijk naar het toeval. Je houdt van hetzelfde, je houdt van hetzelfde geluid. Ik hoop dat ik blijf. Overal aan je zijde. Ik ga je laten geloven dat alles met mij zal veranderen. Ik zal je beschermen, je veilige haven zijn. Heel dichtbij zonder angst voor de toekomst. Zonder te merken dat de tijd verstreek. Ik weet dat dit de vrouw is die me zal vergezellen. Bij alle activiteiten en uitstapjes. verwissel de dag voor de nacht zonder klagen. mijn momenten van plezier. ontspanning. is inspiratie die je me geeft. mijn ogen zullen je volgen. waar je ook heen gaat. ga alleen hier weg. als je belt