Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jennifer lopez Songtekst: (can’t believe) this is me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jennifer lopez - (can’t believe) this is me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (can’t believe) this is me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jennifer lopez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jennifer lopez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (can’t believe) this is me .

Origineel

[Verse 1] How can you just say that you love me, yet to leave you alone? You said these walls were here to protect us, but it's still not a home All these questions that are burning inside with answers I'll never know 'Cause you're the only one who knows how you feel, but you're not letting me know [Pre-Chorus] What is it, love? Can I help you? I see where this has gone and what it's coming to I've looked to you enough [Chorus] I can't believe this is me Where I can touch and not feel you I feel I'm lost in a dream between what is and what seems Having to face not to need you You know you owe it to me How can you think we don't need you? I'm tired of running away from my fear And the day that our life has no meaning Without a word or a reason Like a coward, you're leaving [Verse 2] Sitting here inside an empty room that was filled with us Only boxes to define what was left of what we used to call love It's sad that after all of this time, you have nothing to say And the only thing that you could have done, you choose to walk away [Pre-Chorus] I'm thankful, love, I don't hate you 'Cause I'd rather live and know than what you put me through I needed you somehow [Chorus] I can't believe this is me Where I can touch and not feel you I feel I'm lost in a dream between what is and what seems Having to face not to need you You know you owe it to me How can you think we don't need you? I'm tired of running away from my fear And the day that our life has no meaning Without a word or a reason Like a coward, you're leaving I can't believe this is me I was a fool to believe you I feel I'm lost in a dream between what is and what seems Having to face not to need you How could you do this to me? How can you think we don't need you? I'm tired of running away from my fear And the day that our life has no meaning Without a word or a reason Like a coward, you're leaving

 

Vertaling

[Verse 1] Hoe kun je gewoon zeggen dat je van me houdt, en je toch alleen laten? Je zei dat deze muren er waren om ons te beschermen, maar het is nog steeds geen thuis Al deze vragen die binnenin branden met antwoorden die ik nooit zal weten Want jij bent de enige die weet hoe je je voelt, maar je laat het me niet weten [Pre-Chorus] Wat is er, liefje? Kan ik je helpen? Ik zie waar dit heen is gegaan en waar het op uitloopt Ik heb genoeg naar je omgekeken [refrein] Ik kan niet geloven dat ik dit ben Waar ik je kan aanraken en niet kan voelen Ik voel dat ik verloren ben in een droom tussen wat is en wat lijkt Ik moet onder ogen zien dat ik je niet nodig heb Je weet dat je het aan me verschuldigd bent Hoe kun je denken dat we je niet nodig hebben? Ik ben het zat om weg te rennen voor mijn angst En de dag dat ons leven geen betekenis heeft Zonder een woord of een reden Als een lafaard, ga je weg [Verse 2] Hier zittend in een lege kamer die gevuld was met ons Alleen dozen om te definiëren wat er over was van wat we liefde noemden. Het is triest dat na al die tijd, je niets te zeggen hebt En het enige wat je had kunnen doen, is ervoor kiezen om weg te lopen. [Pre-Chorus] I'm thankful, love, I don't hate you 'Cause I'd rather live and know than what you put me through I needed you somehow [Chorus] Ik kan niet geloven dat ik dit ben. Waar ik je kan aanraken en niet voelen Ik voel dat ik verloren ben in een droom tussen wat is en wat lijkt Ik moet onder ogen zien dat ik je niet nodig heb Je weet dat je het aan me verschuldigd bent Hoe kun je denken dat we je niet nodig hebben? Ik ben het zat om weg te rennen voor mijn angst En de dag dat ons leven geen betekenis heeft Zonder een woord of een reden Als een lafaard, ga je weg I can't believe this is me Ik was een dwaas om je te geloven Ik voel dat ik verdwaald ben in een droom tussen wat is en wat lijkt Ik moet onder ogen zien dat ik je niet nodig heb. Hoe kon je me dit aandoen? Hoe kun je denken dat we je niet nodig hebben? Ik ben het beu om weg te lopen van mijn angst En de dag dat ons leven geen betekenis heeft Zonder een woord of een reden Als een lafaard, ga je weg