Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jennifer lopez Songtekst: cherry pie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jennifer lopez - cherry pie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cherry pie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jennifer lopez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jennifer lopez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cherry pie .

Origineel

Jennifer Lopez - Cherry Pie. Hey. Yeah you. You had a dark, sexy vibe about ya. And a strange way you turn me on. The way you look said a lot about ya. As if you really didn't give a-unh!. I told myself not to fall for you. 'Cause I can see that you don't follow rules. I should've just walked away. But your eyes were telling me to stay. Damn, why do the wild ones turn me on. [Chorus:]. It's like cherry pie, you can't deny it. Driving fast, you ought to try it. That's what it feels like. Letting touch you everywhere. Breaking rules and didn't care. That's what it feels like. A real rebel kinda fella. The kind that I would never trust. I could read what your mind was thinking. It's like you still didn't give a-hey!. It's funny how those kind of guys. Have a way of getting what they want. And even good girls though they try. It's if they just can't stay away. Damn, why do the wild ones turn me on. It's like cherry pie, you can't deny it. Driving fast, you ought to try it. That's what it feels like. Letting touch you everywhere. Breaking rules and didn't care. That's what it feels like. It's like cherry pie, you can't deny it. Driving fast, you ought to try it. That's what it feels like. Letting touch you everywhere. Breaking rules and didn't care. That's what it feels like. I can be your cherry pie. And you can be my cream on top. Come on!. I can be your cherry pie. And you can be my cream on top. . I can be your cherry pie. And you can be my cream on top. I can be your cherry pie. And you can be my cream on top. It's like cherry pie, you can't deny it. Driving fast, you ought to try it. That's what it feels like. Letting touch you everywhere. Breaking rules and didn't care. That's what it feels like

 

Vertaling

Jennifer Lopez - Cherry Pie. Hé. Ja, jij. Je had een donkere, sexy vibe over je. En op een vreemde manier wind je me op. De manier waarop je kijkt zegt veel over je. Alsof je er echt niets om gaf. Ik zei tegen mezelf dat ik niet voor je moest vallen. Want ik kan zien dat je je niet aan regels houdt. Ik had gewoon weg moeten lopen. Maar je ogen zeiden dat ik moest blijven. Verdomme, waarom windt het wilde me op. [Chorus:]. Het is als kersentaart, je kunt het niet ontkennen. Snel rijden, je zou het eens moeten proberen. Dat is hoe het voelt. Je overal laten aanraken. Regels overtreden en het kan je niet schelen. Zo voelt het. Een echte rebel. Het soort dat ik nooit zou vertrouwen. Ik kon lezen wat je dacht. Het is alsof je er nog steeds niets om gaf. Het is grappig hoe dat soort jongens. Een manier hebben om te krijgen wat ze willen. En zelfs goede meisjes, ook al proberen ze het. Het is alsof ze gewoon niet weg kunnen blijven. Verdomme, waarom windt het wilde soort me op. Het is net als kersentaart, je kunt het niet ontkennen. Snel rijden, je zou het eens moeten proberen. Zo voelt het. Je overal laten aanraken. Regels overtreden en het je niet aantrekken. Zo voelt het. Het is als kersentaart, je kunt het niet ontkennen. Hard rijden, je zou het eens moeten proberen. Zo voelt het. Je overal laten aanraken. Regels overtreden en het je niet aantrekken. Zo voelt het. Ik kan jouw kersentaart zijn. En jij kan mijn slagroom bovenop zijn. Kom op. Ik kan je kersentaart zijn. En jij kan mijn slagroom op de top zijn. . Ik kan je kersentaart zijn. En jij kan mijn slagroom op de top zijn. Ik kan je kersentaart zijn. En jij kan mijn slagroom op de top zijn. Het is net als kersentaart, je kunt het niet ontkennen. Snel rijden, je zou het eens moeten proberen. Zo voelt het. Je overal laten aanraken. Regels overtreden en het kan je niet schelen. Zo voelt het.