Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jennifer lopez Songtekst: dear ben

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jennifer lopez - dear ben ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear ben? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jennifer lopez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jennifer lopez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear ben .

Origineel

I just can't control myself. Can't be with no one else. It seems I'm addicted to the way. you like to touch me. I don't think they understand. Why I love at your command. From the words you speak so deep. Our bodies meet, I have to have you.... Chorus. I love you... you're perfect. A manifestation of my dreams. You make my...body feel. About a million different things.... I think God made you for me. A mix of passionate and fidelity. Baby you're so complete. I write this song to let you know. That you will always be. To me, my lust, my love, my man,. my child, my friend. and my king...(my king). I love you... you're perfect. A manifestation of my dreams. You make my...body feel. About a million different things.... There's no way. I'd leave you. It's just not a reality. Sometimes I.... Feel like I'm.... Livin' in a fantasy...

 

Vertaling

Ik kan mezelf gewoon niet beheersen. Ik kan met niemand anders zijn. Het lijkt erop dat ik verslaafd ben aan de manier waarop jij me wilt aanraken. Ik denk niet dat ze het begrijpen. Waarom ik van je hou op jouw bevel. Van de woorden die je zo diep spreekt. Onze lichamen ontmoeten elkaar, ik moet je hebben.... Refrein. Ik hou van je... je bent perfect. Een manifestatie van mijn dromen. Jij laat mijn...lichaam voelen. Een miljoen verschillende dingen. Ik denk dat God je voor mij gemaakt heeft. Een mix van passie en trouw. Schatje, je bent zo compleet. Ik schrijf dit lied om je te laten weten. Dat je altijd zult zijn. Voor mij, mijn lust, mijn liefde, mijn man,. mijn kind, mijn vriend. en mijn koning...(mijn koning). Ik hou van je... je bent perfect. Een manifestatie van mijn dromen. Jij laat mijn...lichaam voelen. Ongeveer een miljoen verschillende dingen.... Dat is onmogelijk. Ik zou je verlaten. Het is gewoon geen realiteit. Soms voel ik me... het gevoel heb dat ik .... in een fantasie leef...