Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jennifer lopez Songtekst: emotions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jennifer lopez - emotions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van emotions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jennifer lopez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jennifer lopez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals emotions .

Origineel

Someone took my emotions. Don't forgive me, I didn't ask. Someone took my emotions. I feel good, 'cause I don't feel bad. You said that you gon' take my heart babe. But I don't believe in fairytale. It's the same old thing, not a damn thing changed. You're playing games, playing games. Now I'm taking names, taking names now. And I don't play no more, baby, this is game over. Broke your heart for you could feel. Deep we're gonna think we're real. We're through, me and you. (This is). Tears fall down, feels like it's raining. 'Cause I don't want to feel the pain, me and you. We're through. Someone took my emotions. Don't forgive me, I didn't ask. Someone took my emotions. I feel good, 'cause I don't feel bad. I've tried to give you all my time babe. But they never meant a thing to you. So don't you call my name. On my info chain. It's such a shame, what a shame. Now I'm breaking chains, breaking chains. And I don't play no more, baby this is game over. Broke your heart for you could feel. Deep we're gonna think we're real. We're through, me and you. (This is). Tears fall down, feels like it's raining. 'Cause I don't want to feel the pain, me and you. We're through. Someone took my emotions. Don't forgive me, I didn't ask. Someone took my emotions. I feel good, 'cause I don't feel bad. All I ever wanted was your time, right now. I don't even have the patience. I'm tired of waiting for you. I just wanna let go. You try to change me mind. But the answer's still no. Who are you. You don't mean nothing. You ain't worth nothing. When I tell you something. You don't learn from it. I got my bags at the door. Passport to go. When I leave, you gon' come running. You did it yeah. I got no feelings yet. I'm so numb, you're so dumb. It's over, it's over. Someone took my emotions. Someone took my emotions. Everything, everything I do. Everything, everything I do

 

Vertaling

Iemand nam mijn emoties. Vergeef me niet, ik heb het niet gevraagd. Iemand nam mijn emoties. Ik voel me goed, want ik voel me niet slecht. Je zei dat je mijn hart zou nemen, schat. Maar ik geloof niet in sprookjes. Het is hetzelfde oude ding, geen verdomd ding veranderd. Je speelt spelletjes, speelt spelletjes. Nu neem ik namen, neem namen nu. En ik speel niet meer, baby, dit is game over. Brak je hart voor je kon voelen. Diep zullen we denken dat we echt zijn. We zijn klaar, jij en ik. (Dit is). Tranen vallen naar beneden, voelt alsof het regent. 'Omdat ik de pijn niet wil voelen, ik en jij. Het is over tussen ons. Iemand nam mijn emoties. Vergeef me niet, ik heb het niet gevraagd. Iemand heeft mijn emoties weggenomen. Ik voel me goed, omdat ik me niet slecht voel. Ik heb geprobeerd je al mijn tijd te geven, schat. Maar ze betekenden nooit iets voor jou. Dus noem mijn naam niet. Op mijn informatie ketting. Het is zo'n schande, wat een schande. Nu breek ik kettingen, breek kettingen. En ik speel niet meer, baby dit is game over. Brak je hart voor je kon voelen. Deep we're gonna think we're real. We zijn klaar, jij en ik. (Dit is). Tranen vallen naar beneden, voelt alsof het regent. 'Omdat ik de pijn niet wil voelen, ik en jij. Het is over tussen ons. Iemand nam mijn emoties. Vergeef me niet, ik heb het niet gevraagd. Iemand heeft mijn emoties weggenomen. Ik voel me goed, omdat ik me niet slecht voel. Alles wat ik ooit wilde was jouw tijd, nu meteen. Ik heb niet eens het geduld. Ik ben moe van het wachten op jou. Ik wil het gewoon loslaten. Je probeert me op andere gedachten te brengen. Maar het antwoord is nog steeds nee. Wie ben jij? Je betekent niets. Je bent niets waard. Als ik je iets vertel. Je leert er niet van. Ik heb mijn koffers bij de deur. Paspoort om te gaan. Als ik vertrek, kom je aangerend. Je hebt het gedaan, ja. Ik heb nog geen gevoelens. Ik ben zo gevoelloos, jij bent zo dom. Het is voorbij, het is voorbij. Iemand nam mijn emoties. Iemand nam mijn emoties. Alles, alles wat ik doe. Alles, alles wat ik doe