Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jennifer lopez Songtekst: no me ames

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jennifer lopez - no me ames ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no me ames? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jennifer lopez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jennifer lopez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no me ames .

Origineel

Dime por que lloras. De felicidad. Y por que te ahogas. Por la soledad. Di porque me tomas, fuerte así, mis manos. Y tus pensamientos te van llevando. Yo te quiero tanto. Y por que será. Loco testarudo, no lo dudes más. Aunque en el futuro, haya un muro enorme. Yo no tengo miedo. Quiero enamorarme. No me ames, porque pienses que parezco diferente. Tú no piensas que es lo justo ver pasar el tiempo juntos. No me ames, que comprendo la mentira que sería. Si tu amor no merezco, no me ames,. mas quédate otro día. No me ames, porque estoy perdido,. porque cambie el mundo,. Porque es el destino, porque no se puede,. somos un espejo. Y tu así serías lo que yo de mí reflejo. No me ames, para estar muriendo,. dentro de una guerra llena de arrepentimientos,. No me ames, para estar en tierra, quiero alzar el vuelo. Con tu gran amor por el azul del cielo. No sé que decirte, esa es la verdad. Si la gente quiere, sabe lastimar. Tú y yo partiremos, ellos no se mueven. Pero en este cielo sola no me dejes. No me dejes, no me dejes,. no me escuches si te digo "no me ames". No me dejes, no desarmes mi corazón. con ese "no me ames". No me ames, te lo ruego, mi amargura déjame. Sabes bien, que no puedo,. que es inútil, que siempre te amaré. No me ames, pues te haré sufrir. con este corazón que se llenó de mil inviernos. No me ames, para así olvidarte de tus días grises. quiero que me ames sólo por amarme. No me ames, tú y yo volaremos. uno con el otro y seguiremos siempre juntos. Este amor es como el sol que sale tras de la tormenta. Como dos cometas en la misma estela. No me ames. No me ames. No me ames

 

Vertaling

Vertel me waarom je huilt. Van geluk. En waarom verdrink je. Vanwege eenzaamheid. Zeg waarom je mij, sterk als deze, mijn handen neemt. En je gedachten nemen je mee. Ik hou zoveel van je. En waarom zal het zijn. Koppige dwaas, twijfel er niet meer aan. Zelfs als er in de toekomst een enorme muur staat. Ik ben niet bang. Ik wil verliefd worden. Hou niet van me, omdat je denkt dat ik er anders uitzie. Je denkt niet dat het goed is om tijd met elkaar door te brengen. Hou niet van me, dat ik begrijp wat een leugen dat zou zijn. Als ik je liefde niet verdien, hou dan niet van me, maar blijf nog een dag. Hou niet van me, omdat ik verloren ben, omdat ik de wereld heb veranderd... Omdat het het lot is, omdat je het niet kunt,... we zijn een spiegel. En je zou zijn wat ik zou zijn van mijn reflectie. Hou niet van me, om te sterven,... binnen in een oorlog vol spijt,. Hou niet van me, om op de grond te staan, ik wil vliegen. Met je grote liefde voor het blauw van de hemel. Ik weet niet wat ik je moet zeggen, dat is de waarheid. Als mensen willen, weten ze hoe ze pijn moeten doen. Jij en ik gaan weg, ze bewegen niet. Maar in deze hemel alleen laat me niet achter. Verlaat me niet, verlaat me niet, luister niet naar me als ik zeg "hou niet van me". Verlaat me niet, ontwapen mijn hart niet met dat "hou niet van me". Hou niet van me, smeek ik je, mijn bitterheid verlaat me. Je weet best, dat ik dat niet kan, dat het zinloos is, dat ik altijd van je zal houden. Hou niet van mij, want ik zal je laten lijden, met dit hart dat gevuld is met duizend winters. Hou niet van me, zodat je je grijze dagen kunt vergeten. Ik wil dat je van me houdt, gewoon omdat je van me houdt. Hou niet van me. Jij en ik zullen met elkaar vliegen en voor altijd samen blijven. Deze liefde is als de zon die opkomt na de storm. "Als twee vliegers in hetzelfde kielzog. Hou niet van me. Hou niet van mij. Hou niet van mij.