Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jennifer lopez Songtekst: what you mean to me (feat. trey songz)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jennifer lopez - what you mean to me (feat. trey songz) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what you mean to me (feat. trey songz)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jennifer lopez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jennifer lopez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what you mean to me (feat. trey songz) .

Origineel

Standing here. All at once. All the words run dry. Something's changed. Can't explain. And I can't deny. Turning in circles. And blurring the lights. The unspoken is calling us tonight. I won't lie. I'm a little bit frightened by my imagination. I swear I'll try. Cause I'm feeling enlightened, my inspiration. We can fly if we want to. I promise you, your faith will give you wings. Just take the second star on the right. Straight ahead to the morning light. Close your eyes. When your dream. That's where I will be. Say it's true. Yeah you do. Say you do believe. The greatest adventures are waiting so patiently. The angels are calling us tonight. I won't lie. I'm a little bit frightened by my imagination. I swear I'll try. Cause I'm feeling enlightened, my inspiration. We can fly if we want to. I promise you, your faith will give you wings. Just take the second star on the right. Straight ahead to the morning light. Every shape and all the colors. All the love from all the lovers. Never could express just what you mean to me. 'Cause every word and every sentence. Doesn't seem to make a difference. Nothing can express just what you mean to me. No, I won't lie. I'm a little bit frightened by my imagination. I swear I'll try. Cause I'm feeling enlightened, my inspiration. We can fly if we want to. I promise you, your faith will give you wings. Just take the second star on the right. Straight ahead to the morning light. Just take the second star on the right. Straight ahead to the morning light. Every star that's ever fallen. Knows the ways to where we're goin. Now I really know just what you mean to me

 

Vertaling

Hier staan. Allemaal tegelijk. Alle woorden zijn opgedroogd. Er is iets veranderd. Ik kan het niet verklaren. En ik kan het niet ontkennen. Draaien in cirkels. En de lichten vervagen. Het onuitgesprokene roept ons vanavond. Ik zal niet liegen. Ik ben een beetje bang voor mijn verbeelding. Ik zweer dat ik het zal proberen. Want ik voel me verlicht, mijn inspiratie. We kunnen vliegen als we dat willen. Ik beloof je, je geloof zal je vleugels geven. Neem gewoon de tweede ster rechts. Rechtdoor naar het ochtendlicht. Doe je ogen dicht. Als je droomt. Dat is waar ik zal zijn. Zeg dat het waar is. Ja, dat doe je. Zeg dat je het gelooft. De grootste avonturen wachten zo geduldig. De engelen roepen ons vanavond. Ik zal niet liegen. Ik ben een beetje bang voor mijn verbeelding. Ik zweer dat ik het zal proberen. Want ik voel me verlicht, mijn inspiratie. We kunnen vliegen als we dat willen. Ik beloof je, je geloof zal je vleugels geven. Neem gewoon de tweede ster rechts. Rechtdoor naar het ochtendlicht. Elke vorm en alle kleuren. Alle liefde van alle geliefden. Nooit kunnen uitdrukken wat je voor me betekent. Want elk woord en elke zin. Lijkt geen verschil te maken. Niets kan uitdrukken wat je voor me betekent. Nee, ik zal niet liegen. Ik ben een beetje bang van mijn verbeelding. Ik zweer dat ik het zal proberen. Want ik voel me verlicht, mijn inspiratie. We kunnen vliegen als we dat willen. Ik beloof je, je geloof zal je vleugels geven. Neem gewoon de tweede ster rechts. Rechtdoor naar het ochtendlicht. Neem de tweede ster rechts. Rechtdoor naar het ochtendlicht. Elke ster die ooit gevallen is. Weet de weg naar waar we heengaan. Nu weet ik echt wat je voor me betekent.