Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jenny lewis Songtekst: she’s not me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jenny lewis - she’s not me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she’s not me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jenny lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jenny lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she’s not me .

Origineel

[Verse 1] I used to think you could save me I've been wondering lately Heard she's having your baby And everything's so amazing It goes on and on and on and on It goes on and on and on and on [Chorus] But she's not me She's easy [Verse 2] All those times we were making love I never thought we'd be breakin' up Bet you tell her I'm crazy It goes on and on and on and on It goes on and on and on and on [Chorus] But she's not me She's easy [Bridge] Remember the night I destroyed it all When I told you I cheated And you punched through the drywall I took you for granted When you were all that I needed [Chorus] But she's not me She's easy [Outro] She's not me, she's not me She's easy She's easy She's not me, she's not me

 

Vertaling

[Verse 1] I used to think you could save me I've been wondering lately Hearing she's having your baby And everything's so amazing It goes on and on and on and on It goes on and on and on and on [Chorus] But she's not me She's easy [Verse 2] All those times we were making love I never thought we'd breakin' up Wedden dat je haar vertelt dat ik gek ben It goes on and on and on and on It goes on and on and on and on [Chorus] But she's not me She's easy [Bridge] Herinner je de nacht dat ik alles vernietigde Toen ik je vertelde dat ik je bedroog En je sloeg door de gipsplaten I took you for granted When you were all that I needed [Chorus] But she's not me She's easy [Outro] Ze is mij niet, ze is mij niet She's easy She's easy Ze is niet mij, ze is niet mij