Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeremih Songtekst: love games

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeremih - love games ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love games? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeremih! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeremih en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love games .

Origineel

Let's play a game. Whatever spot I kiss u at. You kiss me. You kiss me there. I kiss you back. Let's play a game. You got my front. I got yo back. You kiss me there, I kiss you back. Let's play a game. I kiss you there, you kiss me back. Let's play a game. I got yo front you got my back. Said if you Kiss me. I'mma kiss you right back babe. I ain't one of them girls that's scared. I get it I got it. And I'mma make you feel like you never felt before. I'mma put my head back and give it to you more & more. See in life I don't like to play games. But because it's you and I laying here, I'm ready. So gimme one hit, two hits, three hits. Home run. Put yo hands all over me. Tackle this now throw it up. You kiss me there, I kiss you back. Let's play a game. You got my front, I gotchyo back. You kiss me there, I kiss you. Let's play a game. I kiss you there, You kiss me back. Let's play a game. I gotchyo front, you got. You got my front, I gotchyo back. (Repetitive). You could be head in charge. I just think. Baby, we should play the games. Hide and seek. Might spill a lilttle chocolate. We could take care it though. Yeah, let her throw them dollas. If you could take that low. I just bought an extra vodka. Don'tchu duck, duck, goose. I dare you to drop 'em. Yeah, we could skip the truth. Oh, when I'm kissin' you there while. You kissin' me back. Red light, Green light, jus like that. Usin' my fingas like jinga I win. Switchin' these positions like a Twista in here. You kiss me there, I kiss you back (You kiss me there, I kiss you back). Let's play a game (play a game). You got my front, I gotchyo back (You got my front I gotchyo back). You kiss my there, I kiss you back. Let's play a game. Kiss you there, You kiss me back. Let's play a game. I gotchyo front, you got. You got my front, I gotchyo back baby. You got my front, I gotchyo back baby. Front, The way u arch yo back. Way you lookin' back at me. I Swear, You ain't felt it like this

 

Vertaling

Laten we een spelletje spelen. Op welke plek ik je ook kus. Kus jij mij. Je kust me daar. Ik kus je terug. Laten we een spelletje spelen. Jij hebt mijn voorkant. Ik heb je rug. Jij kust me daar, ik kus jou terug. Laten we een spelletje spelen. Ik kus jou daar, jij kust mij terug. Laten we een spelletje spelen. I got yo front you got my back. Said if you kiss me. Kus ik je terug, schat. Ik ben niet een van die meisjes die bang is. Ik snap het, ik snap het. En ik zal je laten voelen zoals je je nog nooit gevoeld hebt. Ik leg mijn hoofd achterover en geef het je meer en meer. In het leven hou ik er niet van om spelletjes te spelen. Maar omdat jij en ik hier liggen, ben ik er klaar voor. Dus geef me één slag, twee slagen, drie slagen. Home run. Leg je handen overal op me. Pak dit aan, gooi het omhoog. Jij kust me daar, ik kus je terug. Laten we een spelletje spelen. Jij hebt mijn voorkant, ik heb jouw achterkant. Jij kust me daar, ik kus jou. Laten we een spelletje spelen. Ik kus je daar, jij kust me terug. Laten we een spelletje spelen. Ik heb mijn voorkant, jij hebt. Jij hebt mijn voorkant, ik heb mijn achterkant. (Repetitief). Je zou de baas kunnen zijn. Ik denk gewoon. Schatje, we moeten spelletjes spelen. Verstoppertje. Misschien een beetje chocolade morsen. We kunnen er wel voor zorgen. Ja, laat haar die poppen gooien. Als je zo laag kan. Ik heb net een extra wodka gekocht. Geen eend, eend, gans. Ik daag je uit om ze te laten vallen. Ja, we kunnen de waarheid overslaan. Oh, als ik je daar zoen terwijl. Kus jij mij terug. Rood licht, groen licht, net als dat. Ik gebruik mijn vingertjes alsof ik win. Wissel deze posities als een Twista hier. You kiss me there, I kiss you back (You kiss me there, I kiss you back). Let's play a game (Speel een spel). You got my front, I gotchyo back (Jij hebt mijn voorkant, ik heb mijn achterkant). Je kust mijn daar, ik kus je terug. Laten we een spel spelen. Kus jij daar, kus jij mij terug. Laten we een spelletje spelen. Ik heb mijn voorkant, jij hebt. Je hebt mijn voorkant, ik heb je achterkant baby. Jij hebt mijn voorkant, ik heb mijn achterkant schatje. Voor, de manier waarop je je rug strekt. De manier waarop je naar me terugkijkt. Ik zweer het, je hebt het nog nooit zo gevoeld