Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jeremy zucker Songtekst: ​talk is overrated

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jeremy zucker - ​talk is overrated ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​talk is overrated? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jeremy zucker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jeremy zucker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​talk is overrated .

Origineel

[Verse 1: Jeremy Zucker] I don't wanna smoke, I don't need a drink Just tell me how you feel, tell me what you think 'Cause I've been on my own for a fuckin' while And I don't need a girl, I just wanna smile Gettin' my mind right I'll wait 'til the time's right I'm meanin' to tell you Why it's hard to sleep at night There's nothin' to fear now Girl, we should be here now So why don't you hear me out? I'm saying [Chorus: Jeremy Zucker] Talk is overrated, let's just vibe And love is overrated in my mind Girl, talk is overrated, let's just vibe Just for tonight I'll be yours if you want me to I'll be yours if you want me to [Verse 2: Jeremy Zucker] I've been hella stressed, I would rather chill I know you looked at me, wonder how I deal But look inside my soul, I don't mean to front 'Cause really I don't know what the fuck I want I remember when we were more than friends I would just pretend, that was cold After all this shit, I could not let you in Summer went, saved up all the money That I would have spent On you, girl [Chorus: Jeremy Zucker] Talk is overrated, let's just vibe And love is overrated in my mind Girl, talk is overrated, let's just vibe Just for tonight I'll be yours if you want me to I'll be yours if you want me to [Verse 3: blackbear] Yeah, let's talk it out Girl, time out I know that you only with me for the clout, sit down You had too much to drink Maybe it's my fault I remember you would pull up, pour up Hennessy askin' to smoke Oh no, there you go again Mixin' blow with downers Brand new hoes around ya And when the night is done You be hittin' my line Tell me your phone at one percent 3 a.m., you wanna vibe [Chorus: Jeremy Zucker] Talk is overrated, let's just vibe And love is overrated in my mind Girl, talk is overrated, let's just vibe Just for tonight I'll be yours if you want me to I'll be yours if you want me to

 

Vertaling

[Verse 1: Jeremy Zucker] Ik wil niet roken, Ik heb geen drank nodig Vertel me gewoon hoe je je voelt, vertel me wat je denkt Want ik ben al een tijdje op mezelf En ik heb geen meisje nodig, ik wil gewoon lachen Mijn gedachten op een rijtje zetten I'll wait 'till the time's right I'm meanin' to tell you Why it's hard to sleep at night There's nothin' to fear now Meisje, we zouden nu hier moeten zijn Dus waarom luister je niet naar me? Ik zeg [Chorus: Jeremy Zucker] Praten wordt overschat, laten we ons gewoon gedragen En liefde wordt overschat in mijn gedachten Meid, praten wordt overschat, laten we ons gewoon laten gaan Alleen voor vanavond Ik zal de jouwe zijn als je dat wilt Ik zal de jouwe zijn als jij dat wilt [Verse 2: Jeremy Zucker] I've been hella stressed, I would rather chill Ik weet dat je naar me keek, en je afvroeg hoe ik ermee omga But look inside my soul, I don't mean to front 'Cause really I don't know what the fuck I want Ik weet nog dat we meer dan vrienden waren. Ik zou gewoon doen alsof, dat was koud Na al deze shit, kon ik je niet binnenlaten De zomer ging, spaarde al het geld Dat ik zou hebben besteed aan jou, meisje [Chorus: Jeremy Zucker] Praten wordt overschat, laten we ons gewoon gedragen En liefde wordt overschat in mijn gedachten Meid, praten wordt overschat, laten we ons gewoon laten gaan Alleen voor vanavond Ik zal de jouwe zijn als je dat wilt Ik zal de jouwe zijn als je dat wilt [Verse 3: blackbear] Yeah, let's talk it out Meid, time out Ik weet dat je alleen bij me bent voor de slagkracht, ga zitten Je hebt te veel gedronken Misschien is het mijn schuld. Ik weet nog dat je stopte, Hennessy inschonk en vroeg om te roken. Oh nee, daar ga je weer Mixin' blow with downers Brand new hoes around ya And when the night is done Je raakt mijn lijn Vertel me je telefoon op één procent 3 a.m., you wanna vibe [Chorus: Jeremy Zucker] Praten wordt overschat, laten we gewoon vibe En liefde wordt overschat in mijn gedachten Meid, praten wordt overschat, laten we ons gewoon laten gaan Alleen voor vanavond Ik zal de jouwe zijn als jij dat wilt I'll be yours if you want me to