Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jeroen Van Der Boom Songtekst: Je Bent Zo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jeroen Van Der Boom - Je Bent Zo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Je Bent Zo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jeroen Van Der Boom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jeroen Van Der Boom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Je Bent Zo .

Origineel

Jeroen van der Boom - Jij bent zo Zeg ik nee, zeg jij ja. En wil ik gaan slapen, wil jij ineens graag en oh Zeg ik stop ga jij toch, nog even door En ik krijg geen gehoor. Stroomt het bier uit de kraan, wil jij naar huis. Zeg ik laten we gaan, geef jij niet thuis . Maar het kan me niet schelen, want Jij bent zo Ik heb je dan nooit anders gekend, en zo zou ik jou 't liefste houden. Je bent zo Met jou verveel ik me geen moment, en oh Ook al doe je echt geen moeite Je bent zo Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo Wil ik verder leven samen met jou Zal ik jou ooit begrijpen Ik zou het niet willen Ik hou van je grillen Jij maakt dat ik nooit een dag niet heb geleefd Dus verras me maar weer Ook al doet het soms zeer En is wit in de mode draag jij zwart Weet je 't zeker dan nog volg jij je hart Iedereen zou zich schamen, maar Jij bent zo Ik heb je dan nooit anders gekend, en zo zou ik jou 't liefste houden Je bent zo Met jou verveel ik me geen moment, en oh Ook al doe je echt geen moeite Je bent zo Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo wil ik verder leven samen met jou Ik wil je echt niet anders Ook al wil je meer tijd voor jou alleen Toch voel ik me met jou zo samen een Want ik weet dat je van me houdt Jij bent zo Ik heb je dan nooit anders gekend, en zo Zou ik jou t liefste houden Je bent zo Met jou verveel ik me geen moment, en oh Ook al doe je echt geen moeite Je bent zo Ik raak gewoon nooit aan je gewend zo Wil ik verder leven samen met jou Jij bent zo Met jou verveel ik me geen moment, oh Je bent zo Ik raak gewoon nooit aan je gewend zo Wil ik verder leven samen

 

Vertaling