Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry garcia Songtekst: get out of my life woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry garcia - get out of my life woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get out of my life woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry garcia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry garcia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get out of my life woman .

Origineel

You don't love me no more Get out my life woman You don't love me no more Get out my life woman You don't love me no more Get out my eyes teardrops I got to see my way around Get out my eyes teardrops I got to see my way around Get out my life, heartaches Nothin' but heartaches by the pound Get off my ladder, woman I got to climb up to the top Get off my ladder, woman There is nothin that can make me stop Get out the way, woman I got to be movin' on Get out the way, woman I got to be movin' on Get out the way, woman I got to be movin' on I'm sorry I've got leave you

 

Vertaling

Je houdt niet meer van me Ga uit mijn leven vrouw Je houdt niet meer van me Ga uit mijn leven vrouw Je houdt niet meer van me Ga uit mijn ogen tranen druppels Ik moet mijn weg zien Haal mijn tranen in de ogen I got to see my way around Get out my life, heartaches Niets dan hartzeer per pond Ga van mijn ladder, vrouw Ik moet naar de top klimmen Ga van mijn ladder, vrouw Er is niets dat me kan doen stoppen Ga uit de weg, vrouw Ik moet verder Ga uit de weg, vrouw Ik moet verder Ga uit de weg, vrouw Ik moet verder Het spijt me dat ik je moet verlaten