Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry garcia Songtekst: take me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry garcia - take me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry garcia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry garcia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me .

Origineel

Take me, to your darkest room Close every window and bolt every door The very moment that I heard your voice I'd be in darkness no more Take me, to your most barren desert A thousand miles from the nearest sea The very moment that I saw your smile It'd be like heaven to me There's not any mountain too rugged to climb No desert too barren to cross Darling, if you would just show a sign Of love, I could bear the load Take me, to Siberia In the coldest weather of the wintertime It would be just like spring in California To know your love was still mine There's not any mountain too rugged to climb No desert too barren to cross Darling, if you would just show a sign Of love, I could bear the load Take me, to Siberia In the coldest weather of the wintertime It would be just like spring in California To know your love would be mine It would be just like spring in California To know your love would be mine

 

Vertaling

Neem me mee, naar je donkerste kamer Sluit elk raam en vergrendel elke deur Op het moment dat ik je stem hoor zal ik niet meer in de duisternis zijn Neem me mee naar je meest dorre woestijn Duizend mijl van de dichtstbijzijnde zee Op het moment dat ik je glimlach zie Zal het als de hemel zijn voor mij Er is geen berg te ruig om te beklimmen Geen woestijn te onvruchtbaar om te doorkruisen Lieverd, als je maar een teken zou geven van liefde, zou ik de last kunnen dragen Neem me mee, naar Siberië In het koudste weer van de winter Het zou net als de lente in Californië zijn Om te weten dat je liefde nog steeds de mijne is Er is geen berg te ruig om te beklimmen Geen woestijn te dor om te doorkruisen Liefste, als je maar een teken zou geven van liefde, zou ik de last kunnen dragen Neem me mee, naar Siberië In het koudste weer van de winter Het zou net als de lente in Californië zijn Om te weten dat jouw liefde de mijne zou zijn Het zou net als de lente in Californië zijn Om te weten dat jouw liefde de mijne zou zijn