Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry garcia Songtekst: that lucky old sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry garcia - that lucky old sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that lucky old sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry garcia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry garcia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that lucky old sun .

Origineel

Up in the mornin' out on the job, work like the devil for my pay But that lucky old sun has nothin' to do But roll around heaven all day Fuss with my woman toil for my kids Sweat 'til I'm wrinkled and gray While that lucky old sun has nothin' to do But roll around heaven all day Good Lawd above, can't you know I'm pinin' Tears all in my eyes Send down that cloud with a silver linin' Lift me to paradise Show me that river Take me across and wash all my troubles away Like that lucky old sun, give me nothin' to do But roll around heaven all day Up in the mornin' out on the job, Work like the devil for my pay But that lucky old sun has nothin' to do But roll around heaven all day Fuss with my woman toil for my kids Sweat 'til I'm wrinkled and gray While that lucky old sun has nothin' to do But roll around heaven all day Good Lawd above, can't you know I'm pinin' Tears all in my eyes Send down that cloud with a silver linin' Lift me to paradise Show me that river Take me across and wash all my troubles away Like that lucky old sun, give me nothin' to do But roll around heaven all day

 

Vertaling

s Morgens op, aan het werk, werk als de duivel voor mijn loon But that lucky old sun has nothin' to do maar de hele dag door de hemel rollen Moeite doen met mijn vrouw, zwoegen voor mijn kinderen. Zweten tot ik gerimpeld en grijs ben Terwijl die gelukkige oude zon niets anders te doen heeft maar de hele dag in de hemel rond te rollen Goede God daarboven, kan je niet weten dat ik aan het spinnen ben Tranen in mijn ogen Stuur die wolk met zilveren rand naar beneden Lift me naar het paradijs Laat me die rivier zien Neem me mee naar de overkant en was al mijn problemen weg Net als die gelukkige oude zon, geef me niets te doen Maar rol de hele dag door de hemel s Morgens opstaan en aan het werk, Werken als de duivel voor mijn loon Maar die gelukkige oude zon heeft niets te doen maar de hele dag in de hemel rond te rollen Moeite doen met mijn vrouw, zwoegen voor mijn kinderen. Zweten tot ik gerimpeld en grijs ben Terwijl die gelukkige oude zon niets anders te doen heeft Maar rol de hele dag door de hemel Goede God daarboven, kan je niet weten dat ik aan het spinnen ben Tranen in mijn ogen Stuur die wolk met zilveren rand naar beneden Lift me naar het paradijs Laat me die rivier zien Neem me mee naar de overkant en was al mijn problemen weg Net als die gelukkige oude zon, geef me niets te doen But roll around heaven all day