Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry jeff walker Songtekst: alright guy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry jeff walker - alright guy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alright guy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry jeff walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry jeff walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alright guy .

Origineel

You know, just the other morning I was hanging around in my house I had that new book with pictures of Madonna naked I was checkin' it out Just then a friend of mine came through the door Said, she never pegged me for a scumbag before She said she didn't ever wanna see me anymore And I still don't know why [Chorus:] I think I'm an all right guy I think I'm an all right guy I just wanna live until I gotta die I know I ain't perfect, but God knows I try I think I'm an all right guy I think I'm all right Now, maybe I'm dirty, and maybe I smoke a little dope But it ain't like I'm going on T.V. and tearing up pictures of the Pope I know I get wild, I know I get drunk But it ain't like I got a lot of bodies in my trunk My old man used to call me a no-good punk And I still don't why [Chorus] You know, just the other night these cops pulled me over outside a bar They turned on their lights and said, "Hey kid, get out of the car." I was only joking when I called 'em a couple of dicks But still they made me do the stupid human tricks And now I'm stuck in this cell with a bunch of dumb hicks And I still don't why [Chorus x 2]

 

Vertaling

Weet je, pas geleden hing ik wat rond in mijn huis Ik had dat nieuwe boek met foto's van Madonna naakt I was checkin' it out Net toen een vriendin van me door de deur kwam Ze zei dat ze me nog nooit voor een klootzak had aangezien. Ze zei dat ze me nooit meer wilde zien And I still don't know why [Refrein:] I think I'm an all right guy I think I'm an all right guy I just wanna live until I gotta die Ik weet dat ik niet perfect ben, maar God weet dat ik het probeer I think I'm an all right guy I think I'm all right Nu, misschien ben ik vies, en misschien rook ik een beetje dope Maar het is niet zo dat ik op T.V. ga en foto's van de paus verscheur Ik weet dat ik wild word, ik weet dat ik dronken word Maar het is niet zo dat ik veel lijken in mijn kofferbak heb. Mijn vader noemde me altijd een waardeloze punk En ik weet nog steeds niet waarom [refrein] Weet je, laatst heeft de politie me buiten een bar laten stoppen Ze staken hun lichten aan en zeiden, "Hé jongen, kom uit de auto." Ik maakte maar een grapje toen ik ze een stel eikels noemde Maar toch lieten ze me die stomme menselijke trucjes doen En nu zit ik vast in deze cel met een stelletje domme idioten En ik weet nog steeds niet waarom [refrein x 2]