Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: holdin’ on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - holdin’ on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holdin’ on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holdin’ on .

Origineel

I ain't got much chance of winning But what else have I left to lose If I give up and go then I'll never know What my chances might have been with you They say I've only been dreaming wasting time thinking you love me But I don't care I ain't goin' nowhere till the end win or lose here I'll be Yes I got to keep holdin' on holdin' on till I know every hope is gone Yes I got to keep holdin' on holdin' on holdin' on to you They say I've only been dreaming wasting time thinking you love me But I don't care I ain't goin' nowhere till the end win or lose here I'll be Yes I got to keep holdin' on holdin' on till I know every hope is gone Yes I got to keep holdin' on holdin' on holdin' on to you Yes I got to keep holdin' on holdin' on till I know every hope is gone

 

Vertaling

Ik heb niet veel kans om te winnen Maar wat heb ik nog te verliezen Als ik opgeef en wegga, zal ik nooit weten Wat mijn kansen met jou hadden kunnen zijn Ze zeggen dat ik alleen maar droomde en mijn tijd verspilde met te denken dat je van me hield Maar het kan me niet schelen, ik ga nergens heen tot het einde, winnen of verliezen, hier zal ik zijn Ja, ik moet blijven volhouden tot ik weet dat elke hoop weg is Ja, ik moet blijven volhouden en vasthouden aan jou Ze zeggen dat ik alleen maar droom, tijd verspil door te denken dat je van me houdt Maar het kan me niet schelen ik ga nergens heen tot het einde win of verlies hier zal ik zijn Ja, ik moet blijven volhouden tot ik weet dat elke hoop weg is Ja, ik moet me vasthouden aan jou Ja, ik moet blijven volhouden tot ik weet dat alle hoop vervlogen is