Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: i don’t want to be lonely tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - i don’t want to be lonely tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don’t want to be lonely tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don’t want to be lonely tonight .

Origineel

It's all I can do keep my hands off of you, but I'm tryin' Pretty lady, don't you know that your love can be so satisfyin' You're a fine lookin' woman, you're thrillin' my soul I'm a-just about to lose control Hey, I'm gonna treat you right I just don't want to be lonely tonight Baby, can't you tell I'm gettin' hooked on the spell that I'm under Flyin' high in the sky with my heart beatin' louder than thunder You torture me baby, with things you say Then you want to turn your lips away You know I'm gonna treat you right I just don't want to be lonely tonight Lightnin's a-flashin', thunder's a-crashin' around in my brain The moon and the sky Shitnin' deep in your eyes are drivin' me insane Hey girl, I can't make it without you I love everything about you But keepin' me waitin's causin' me so much pain You know you torture me honey, can't you see my reaction If our lips ever touch It's gonna give the Killer some satisfaction You fine lookin' woman, you thrill my soul Jerry Lee's about to lose control Oh I'm gonna treat you right I don't want to be lonely tonight Lightnin's a-flashin', thunder's a-crashin' around in my brain There's a moon in the sky Shitnin' deep in your eyes are drivin' me insane Hey, girl, I can't make it without you I love everything damn thing about you You're keepin' me waitin' and it's causin' me so much pain You know you torture me, honey, can't you see my reaction If our lips ever touch it's gonna give Jerry Lee satisfaction You know you're a good lookin' woman, you can thrill my soul The Killer's about to lose control I'm gonna treat you right I don't want to be lonely tonight Mhhhmmmmm, Lord baby I just don't want to be lonely tonight Grrrrrrrrr!

 

Vertaling

Het is alles wat ik kan doen om mijn handen van je af te houden, maar ik probeer het Mooie dame, weet je niet dat jouw liefde zo bevredigend kan zijn? Je bent een mooie vrouw, je brengt mijn ziel in vervoering Ik sta op het punt de controle te verliezen Hé, ik zal je goed behandelen Ik wil gewoon niet eenzaam zijn vannacht Schatje, kan je niet zeggen dat ik verslaafd ben aan de betovering die ik heb Hoog in de lucht vliegend met mijn hart harder kloppend dan de donder Je martelt me baby, met dingen die je zegt Dan wil je je lippen wegdraaien Je weet dat ik je goed zal behandelen Ik wil gewoon niet eenzaam zijn vannacht Lightnin's a-flashin', thunder's a-crashin' around in my brain The moon and the sky Shitnin' deep in your eyes are drivin' me insane Hey girl, I can't make it without you Ik hou van alles aan je Maar me laten wachten doet me zo'n pijn Je weet dat je me martelt, kun je mijn reactie niet zien? Als onze lippen elkaar ooit raken Het zal de moordenaar wat voldoening geven Je ziet er goed uit, je brengt mijn ziel in vervoering Jerry Lee's staat op het punt de controle te verliezen Oh ik ga je goed behandelen Ik wil vanavond niet eenzaam zijn Lightnin's a-flashin', thunder's a-crashin' around in my brain There's a moon in the sky Shitnin' deep in your eyes are drivin' me insane Hé, meisje, ik red het niet zonder jou Ik hou van alles aan je Je laat me wachten en dat doet me zo'n pijn Je weet dat je me martelt, schat, kun je mijn reactie niet zien Als onze lippen elkaar ooit raken, geeft dat Jerry Lee voldoening Je weet dat je een goed uitziende vrouw bent, je kan mijn ziel laten zinderen The Killer's about to lose control Ik zal je goed behandelen Ik wil vanavond niet eenzaam zijn Mhhhmmmmm, Heer baby Ik wil vanavond niet eenzaam zijn Grrrrrrrrr!