Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: sweet dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - sweet dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet dreams .

Origineel

Sweet, sweet dreams of you Every night I go through Why can't, why can't I forget you and start my life a new Instead of having sweet dreams about you Oh you, you don't love me, it's plain I should have known I'll never share your name Yes I, I should hate you the whole night through But I keep having sweet dreams about you Oh I know, I know I should hate you, I should hate you the whole night through Instead of having sweet dreams about you Instead of having sweet dreams about you

 

Vertaling

Zoete, zoete dromen van jou Every night I go through Waarom kan ik je niet vergeten en een nieuw leven beginnen In plaats van zoete dromen over jou te hebben Oh jij, je houdt niet van me, het is duidelijk Ik had moeten weten dat ik je naam nooit zou delen Ja ik, ik zou je de hele nacht moeten haten Maar ik blijf zoete dromen over je hebben Oh ik weet het, ik weet dat ik je zou moeten haten, Ik zou je de hele nacht moeten haten In plaats van zoete dromen over je te hebben In plaats van zoete dromen over je te hebben