Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: today i started loving you again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - today i started loving you again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van today i started loving you again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals today i started loving you again .

Origineel

Well today I started loving you again And I'm right back where I've really always been I got over you just long enough to let my heartaches mend And then today I started loving you again Now what a fool I was to think I could get by With only these few million tears I've cried I should have known the worst was yet to come And that crying time for me had just begun Well today I started loving you again And I'm right back where I've really always been I got over you just long enough to let my heartaches mend And then today I started loving you again And then today I started loving you again

 

Vertaling

Nou vandaag ben ik weer van je gaan houden En ik ben weer terug waar ik eigenlijk altijd was Ik was net lang genoeg over je heen om mijn hartzeer te laten helen En vandaag begon ik weer van je te houden Wat een dwaas was ik om te denken dat ik het kon redden Met alleen deze paar miljoen tranen die ik heb gehuild Ik had moeten weten dat het ergste nog moest komen En dat de huiltijd voor mij net was begonnen Nou vandaag begon ik weer van je te houden En ik ben weer terug waar ik eigenlijk altijd was Ik was net lang genoeg over je heen om mijn hartzeer te laten helen En toen begon ik vandaag weer van je te houden En vandaag begon ik weer van je te houden