Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: toot, toot, tootsie, goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - toot, toot, tootsie, goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van toot, toot, tootsie, goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals toot, toot, tootsie, goodbye .

Origineel

Toot, toot, Tootsie, goodbye Toot, toot, Tootsie, don't cry The choo-choo train that takes me Away from you no words can tell how sad it makes me Kiss me, Tootsie, and then Do it over again, watch for the mail, I'll never fail If you don't get a letter then you'll know I'm in jail Toot, toot, Tootsie don't cry Toot, toot, Tootsie, goodbye Toot, toot, Tootsie, goodbye Toot, toot, Tootsie, don't cry The choo-choo train that takes me Away from you no words can tell how sad it makes me Kiss me, Tootsie, and then Do it over again, watch for the mail, I'll never fail If you don't get a letter then you'll know I'm in jail Toot, toot, Tootsie don't cry Toot, toot, Tootsie, goodbye

 

Vertaling

Toot, toot, Tootsie, vaarwel Toot, toot, Tootsie, huil niet De tsjoek-tsjoek trein die me meeneemt Weg van jou, geen woorden kunnen vertellen hoe verdrietig het me maakt Kus me, Tootsie, en dan Doe het overnieuw, kijk uit naar de post, ik zal nooit falen Als je geen brief krijgt dan weet je dat ik in de gevangenis zit Toot, toot, Tootsie huil niet Toot, toot, Tootsie, vaarwel Toot, toot, Tootsie, vaarwel Toot, toot, Tootsie, niet huilen De tsjoek-tsjoek trein die me meeneemt Weg van jou geen woorden kunnen vertellen hoe verdrietig het me maakt Kus me, Tootsie, en dan Doe het overnieuw, kijk uit naar de post, ik zal nooit falen Als je geen brief krijgt dan weet je dat ik in de gevangenis zit Toot, toot, Tootsie huil niet Toot, toot, Tootsie, vaarwel