Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: when he walks on you (like you have walked on me)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - when he walks on you (like you have walked on me) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when he walks on you (like you have walked on me)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when he walks on you (like you have walked on me) .

Origineel

Someday you'll feel A trembling in your knees When time has changed The fashions of his dreams Then you'll grow weak from holding on The love that wants to leave When he walks on you Like you have walked on me When you wake up without him Please remember A faithful heart of your old Used-to-be With happy tears and open arms I'll welcome you sweetheart When he walks on you Like you have walked on me When you wake up without him When he walks on you Like you have walked on me

 

Vertaling

Op een dag zul je voelen Een beving in je knieën Wanneer de tijd is veranderd De mode van zijn dromen Dan zul je zwak worden van het vasthouden De liefde die wil vertrekken Als hij over je heen loopt Zoals jij op mij hebt gelopen Als je wakker wordt zonder hem Denk dan alsjeblieft aan Een trouw hart van je oude Gewone Met blijde tranen en open armen Ik zal je verwelkomen liefje Als hij over je heen loopt Zoals jij op mij hebt gelopen Als je wakker wordt zonder hem Wanneer hij over je heen loopt Zoals jij over mij hebt gelopen