Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: who will the next fool be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - who will the next fool be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who will the next fool be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who will the next fool be .

Origineel

WHO WILL THE NEXT FOOL BE WRITER CHARLIE RICH Woman, when you get rid of me Who will the next fool be? I know, I know, I know, I know There's things I gotta know 'bout the woman I love And after all is said and done Girl, you wouldn't be satisfied with anyone So when you get rid of me Who will the next fool be? Will he believe all those lies? End up like me, with tears in his eyes? I know, I know, I know, I know There's things I gotta know 'bout the woman I love so After all is said and done Hey, girl, you wouldn't be satisfied with anyone So when you get through playin' with me Who will the next fool be? Will he believe all those lies? End up like me, with tears in his eyes? I know, I know, I know, I know There's things I gotta know 'bout the woman I love so You know, after all is said and done Girl, you wouldn't be satisfied with anyone When you get rid of me Who will the next fool be?

 

Vertaling

WIE ZAL DE VOLGENDE DWAAS ZIJN? SCHRIJVER CHARLIE RICH Vrouw, als je van me af bent Wie zal de volgende dwaas zijn? Ik weet het, ik weet het, ik weet het, ik weet het Er zijn dingen die ik moet weten over de vrouw van wie ik hou And after all is said and done Meisje, je zou met niemand tevreden zijn Dus als je van me af bent Wie zal de volgende dwaas zijn? Zal hij al die leugens geloven? Eindigen zoals ik, met tranen in zijn ogen? Ik weet het, ik weet het, ik weet het, ik weet het Er zijn dingen die ik moet weten over de vrouw waar ik zo van hou After all is said and done Hé, meisje, je zou met niemand tevreden zijn Dus als je klaar bent met spelen met mij Wie zal de volgende dwaas zijn? Zal hij al die leugens geloven? Eindigen zoals ik, met tranen in zijn ogen? Ik weet het, ik weet het, ik weet het, ik weet het Er zijn dingen die ik moet weten over de vrouw waar ik zo van hou Weet je, als alles gezegd en gedaan is Meisje, je zou met niemand tevreden zijn Als je van me af bent Wie zal de volgende dwaas zijn?