Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry lee lewis Songtekst: you don’t miss your water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry lee lewis - you don’t miss your water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don’t miss your water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry lee lewis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry lee lewis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don’t miss your water .

Origineel

In the beginning honey you really loved me I was too blind and I couldn't see But now you left me oh Lord how I cried You don't miss your water till your well runs dry I kept you crying sad and blue honey I was a playboy I wouldn't be true But when you left me and said goodbye Lord I don't miss my water till Jerry's well runs dry Mhm myself wander how can this be I've never thought I've never thought woman you'll ever leave me But when you left me oh how I cried You don't miss your water till your well runs dry Yes you don't miss your water till your well runs dry

 

Vertaling

In het begin hield je echt van me ik was te blind en ik kon het niet zien Maar nu heb je me verlaten oh Heer wat heb ik gehuild Je mist je water niet tot je put droog is Ik hield je verdrietig en blauw aan het huilen schat ik was een playboy ik zou niet waar zijn Maar toen je me verliet en afscheid nam Heer ik mis mijn water niet tot Jerry's bron opdroogt Mhm ik dwaal af hoe kan dit zijn Ik heb nooit gedacht vrouw dat je me ooit zou verlaten Maar toen je me verliet oh wat heb ik gehuild Je mist je water niet tot je put droogvalt Ja je mist je water niet tot je put droog is