Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jerry reed Songtekst: a good woman's love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jerry reed - a good woman's love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a good woman's love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jerry reed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jerry reed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a good woman's love .

Origineel

I once was a rover. On land and on sea. Till a good woman's love. Made a new man of me. My life had no meaning. It was so incomplete. Till a good woman's love. Put me back on my feet. Now instead of roamin' I go home in the evening. And she's waiting there. And I know that no matter what happens. She'll always care. And so, when the night fall's. And the stars shine above. Well I'm a man with a dream. And a good woman's love. No instead of roamin' I go home in the evening. And she's waiting there. And I know that no matter what happens. She'll always care. And so, when the night falls. And the stars shine above. Well I'm a man with a dream. And a good woman's love.

 

Vertaling

Ik was ooit een zwerver. Te land en ter zee. Tot de liefde van een goede vrouw. Een nieuwe man van me maakte. Mijn leven had geen betekenis. Het was zo incompleet. Tot de liefde van een goede vrouw. Zette me terug op mijn voeten. Nu in plaats van te zwerven ga ik 's avonds naar huis. En zij wacht daar. En ik weet dat wat er ook gebeurt. Ze zal altijd om me geven. En dus, als de nacht valt. En de sterren schijnen daarboven. Nou, ik ben een man met een droom. En de liefde van een goede vrouw. Nee, in plaats van te zwerven, ga ik 's avonds naar huis. En zij wacht daar. En ik weet dat wat er ook gebeurt. Ze zal altijd om me geven. En dus, als de nacht valt. En de sterren schijnen daarboven. Nou, ik ben een man met een droom. En de liefde van een goede vrouw.