Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jesse larson Songtekst: human

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jesse larson - human ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van human? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jesse larson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jesse larson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals human .

Origineel

I'm only human, human Maybe I'm foolish, maybe I'm blind Thinking I can see through this and see what's behind Got no way to prove it, so maybe I'm lying But I'm only human after all I'm only human after all Don't put your blame on me Don't put your blame on me Take a look in the mirror and what do you see? Do you see it clearer, or are you deceived In what you believe? 'Cause I'm only human after all You're only human after all Don't put the blame on me Don't put your blame on me Some people got the real problems Some people out of luck Some people think I can solve them Lord heavens above I'm only human after all I'm only human after all Don't put the blame on me Don't put the blame on me Don't ask my opinion, don't ask me to lie Then beg for forgiveness for making you cry Making you cry 'Cause I'm only human after all I'm only human after all Don't put your blame on me Don't put the blame on me Some people got the real problems Some people out of luck Some people think I can solve them Lord heavens above I'm only human I make mistakes I'm only human, that's all it takes To put the blame on me Don't put the blame on me 'Cause I'm no prophet or Messiah You should go looking somewhere higher I'm only human after all I'm only human after all Don't put the blame on me Don't put the blame on me I'm only human, I do what I can I'm just a man, I do what I can Don't put the blame on me Don't put your blame on me

 

Vertaling

Ik ben maar een mens, een mens Misschien ben ik dwaas, misschien ben ik blind Denkend dat ik hier doorheen kan kijken en kan zien wat er achter zit Heb geen manier om het te bewijzen, dus misschien lieg ik Maar ik ben tenslotte maar een mens Ik ben tenslotte ook maar een mens Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld Kijk eens in de spiegel en wat zie je? Zie je het duidelijker, of ben je misleid In wat je gelooft? Want ik ben tenslotte ook maar een mens Je bent tenslotte ook maar een mens Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld Sommige mensen hebben de echte problemen Sommige mensen hebben geen geluk Sommige mensen denken dat ik ze kan oplossen Heer hemel boven Ik ben tenslotte maar een mens Ik ben ook maar een mens Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld Vraag niet naar mijn mening, vraag me niet te liegen Smeek dan om vergiffenis omdat ik je aan het huilen heb gemaakt Dat ik je heb laten huilen Want ik ben tenslotte ook maar een mens Ik ben tenslotte ook maar een mens Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld Sommige mensen hebben de echte problemen Sommige mensen hebben geen geluk Sommige mensen denken dat ik ze kan oplossen Heer hemel boven Ik ben ook maar een mens, ik maak fouten Ik ben ook maar een mens, meer is er niet nodig Om mij de schuld te geven Geef mij niet de schuld Want ik ben geen profeet of Messias Je moet ergens hoger gaan zoeken Ik ben tenslotte maar een mens Ik ben tenslotte ook maar een mens Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld Ik ben ook maar een mens, ik doe wat ik kan Ik ben maar een mens, ik doe wat ik kan Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld