Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jesse mccartney Songtekst: come to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jesse mccartney - come to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jesse mccartney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jesse mccartney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come to me .

Origineel

Under the silver stars, Right where he broke your heart. Girl you know, I'd give you everything. I want to hold your hand, And say the words he never said. I'll make you promises you can believe. Let me be the one, Telling you it's alright Sharing the smiles and tears you cry. Let me be the one, Loving you when you're weak. For all of the strength you need, You can come to me. When you're down and you feel so lonely Turn around, you can come to me When you're down baby, I will be the only Come to me You can just be yourself, 'Cause I don't want nobody else. All of your secrets are safe with me. For the kind of love you can trust, For more than just a crush, Baby, won't you just come to me? Let me be the one, Telling you it's alright Sharing the smiles and tears you cry. Let me be the one, Loving you when you're weak. For all of the strength you need, You can come to me. When I got you in my arms Say it's where you want to be (where you want to be, yeah) 'Cause girl I'm down on my knees Promising my heart oh, my heart Let me be the one, Telling you it's alright Sharing the smiles and tears you cry. Let me be the one, Loving you when you're weak. For all of the strength you need, You can come to me. Let me be the one, Telling you it's alright Sharing the smiles and tears you cry. Let me be the one, Loving you when you're weak. For all of the strength you need, You can come to me.

 

Vertaling

Onder de zilveren sterren, Precies waar hij je hart brak. Meisje dat je kent, ik zou je alles geven. Ik wil je hand vasthouden, En de woorden zeggen die hij nooit zei. Ik zal je beloftes maken die je kan geloven. Laat mij degene zijn, die je zegt dat het goed is De lach delen en de tranen die je huilt. Laat mij degene zijn, die van je houdt als je zwak bent. Voor alle kracht die je nodig hebt, kun je bij mij komen. Als je down bent en je voelt je zo eenzaam Draai je om, je kan naar mij komen Wanneer je down bent baby, zal ik de enige zijn Come to me Je kan gewoon jezelf zijn, 'Cause I don't want nobody else. Al je geheimen zijn veilig bij mij. Voor het soort liefde dat je kunt vertrouwen, Voor meer dan alleen een verliefdheid, Schatje, wil je niet gewoon naar mij komen? Laat mij degene zijn, die je zegt dat het goed is Ik deel de lach en de traan die je huilt. Laat mij degene zijn, die van je houdt als je zwak bent. Voor alle kracht die je nodig hebt, kun je bij mij komen. When I got you in my arms Say it's where you want to be (waar je wilt zijn, ja) 'Cause girl I'm down on my knees Promising my heart oh, my heart Laat mij diegene zijn, die je zegt dat het goed is Delen van de lach en de traan die je huilt. Laat mij degene zijn, Van je houden als je zwak bent. Voor alle kracht die je nodig hebt, kun je bij mij terecht. Laat mij degene zijn, Telling you it's alright Sharing the smiles and tears you cry. Let me be the one, die van je houdt als je zwak bent. Voor alle kracht die je nodig hebt, kun je bij mij terecht.