Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jesse mccartney Songtekst: goodie bag

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jesse mccartney - goodie bag ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goodie bag? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jesse mccartney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jesse mccartney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goodie bag .

Origineel

Lookin' round the room Same people, different place 'Bout to make a move But then I see your face Shining like a jewel So rare, so fine The kind of beautiful from another time Girl, you got it Like that And I want it So bad So, baby, let me peek inside Show me what I won tonight You know I like them finer things Goodie, goodie, you're like a goodie bag Sweeter than the best champagne Goodie, goodie, you're like a goodie bag Baby, I'm so glad I came Goodie, goodie, you're like a goodie bag Can't wait to take you home with me Goodie, goodie, you're like a goodie bag Can't believe my luck I never had it like this I can't get enough You're the sweetest gift Girl, you got it Like that And I want it So bad So, baby, let me peek inside Show me what I won tonight You know I like them finer things Goodie, goodie, you're like a goodie bag Sweeter than the best champagne Goodie, goodie, you're like a goodie bag Baby, I'm so glad I came Goodie, goodie, you're like a goodie bag Can't wait to take you home with me Goodie, goodie, you're like a goodie bag Come closer, let me hold you You know what I want to do Unwrap you all over and over Wanna take my time with you So, baby, come closer, let me hold you You know what I want to do Unwrap you all over and over Wanna take my time with you Girl, you got it Like that And I want it So bad So, baby, let me peek inside Show me what I won tonight You know I like them finer things Goodie, goodie, you're like a goodie bag Sweeter than the best champagne Goodie, goodie, you're like a goodie bag Baby, I'm so glad I came Goodie, goodie, you're like a goodie bag Can't wait to take you home with me Goodie, goodie, you're like a goodie bag You know I like them finer things Goodie, goodie, you're like a goodie bag Sweeter than the best champagne Goodie, goodie, you're like a goodie bag Baby, I'm so glad I came Goodie, goodie, you're like a goodie bag Can't wait to take you home with me Goodie, goodie, you're like a goodie bag

 

Vertaling

Lookin 'rond de kamer Zelfde mensen, andere plaats 'Bout to make a move Maar dan zie ik jouw gezicht Shining like a jewel Zo zeldzaam, zo fijn Het soort schoonheid uit een andere tijd Meisje, je hebt het Zoals dat En ik wil het Zo graag Dus, schatje, laat me naar binnen gluren Laat me zien wat ik vanavond gewonnen heb Je weet dat ik van de fijnere dingen hou Goodie, goodie, je bent als een goodiebag Zoeter dan de beste champagne Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Schatje, ik ben zo blij dat ik gekomen ben Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Ik kan niet wachten om je mee naar huis te nemen Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Can't believe my luck I never had it like this I can't get enough You're the sweetest gift Girl, you got it Zoals dat En ik wil het Zo graag Dus, schatje, laat me binnen gluren Laat me zien wat ik vanavond gewonnen heb Je weet dat ik van de fijnere dingen hou Goodie, goodie, je bent als een goodiebag Zoeter dan de beste champagne Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Schatje, ik ben zo blij dat ik gekomen ben Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Ik kan niet wachten om je mee naar huis te nemen Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Kom dichterbij, laat me je vasthouden Je weet wat ik wil doen Je steeds weer uitpakken Ik wil mijn tijd met je nemen Dus, schatje, kom dichterbij, laat me je vasthouden Je weet wat ik wil doen Je steeds weer uitpakken Ik wil mijn tijd met je nemen Girl, you got it Zoals dat En ik wil het Zo graag Dus, schatje, laat me naar binnen gluren Laat me zien wat ik vanavond gewonnen heb Je weet dat ik van de fijnere dingen hou Goodie, goodie, je bent als een goodiebag Zoeter dan de beste champagne Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Schatje, ik ben zo blij dat ik gekomen ben Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Ik kan niet wachten om je mee naar huis te nemen Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Je weet dat ik van de fijnere dingen hou Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Zoeter dan de beste champagne Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Schatje, ik ben zo blij dat ik gekomen ben Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje Ik kan niet wachten om je mee naar huis te nemen Schatje, schatje, je bent net een snoepzakje